Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman, schimbări masive la Barcelona. A fost cooptat în staff încă un tehnician, după Alfred Schreuder şi Henrik Larsson

Ronald Koeman, schimbări masive la Barcelona. A fost cooptat în staff încă un tehnician, după Alfred Schreuder şi Henrik Larsson

FC Barcelona

Comentarii

Noul antrenor al echipei FC Barcelona, Ronald Koeman, l-a cooptat în staff-ul său tehnic pe spaniolul Albert Roca, fost secund al lui Frank Rijkaard la gruparea "blaugrana", informează cotidianul L'Equipe.

După zece zile de la numirea la cârma "Barcei" în locul lui Quique Setien, Ronald Koeman preferă să nu urmărească foiletonul Lionel Messi sau să le spună jucătorilor săi dacă mai contează pe ei sau nu. Astfel, fostul selecţioner al Olandei l-a inclus în staff-ul său pe Albert Roca (57 ani), fost fundaş al echipelor Sabadell şi Real Zaragoza şi adjunct al lui Frank Rikjkaard pe banca catalanilor în perioada 2003-2008.

Albert Roca antrena echipa Indiei din 2016. Zilele trecute, olandezul Alfred Schreuder şi suedezul Henrik Larsson au fost integraţi pentru doi ani în staff-ul lui Ronald Koeman. Antrenorul olandez Ronald Koeman a semnat un contract pe doi ani cu FC Barcelona, valabil până la 30 iunie 2022.

Koeman, care a pregătit începând din 2018 selecţionata Olandei, l-a înlocuit pe spaniolul Quique Setien, demis după eşecul ruşinos suferit de Barca în faţa formaţiei germane Bayern Munchen (scor 2-8), în sferturile de finală ale actualei ediţii a Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare