Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman şi-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu Cadiz! Cât va fi suspendat antrenorul

Ronald Koeman şi-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu Cadiz! Cât va fi suspendat antrenorul

FC Barcelona

Comentarii

Antrenorul Ronald Koeman, de la FC Barcelona, a fost suspendat două meciuri după eliminarea la meciul cu Cadiz, scor 0-0, din campionatul Spaniei.

Ronald Koeman şi-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu Cadiz!

Începutul slab de sezon al Barcelonei a continuat şi la deplasarea împotriva lui Cadiz. catalnii au obţinut al doilea egal consecutiv, împotriva încă unei echipe mult mai slab cotată, şi au arătat lipsiţi de direcţie pe întreg parcursul meciului.

Eliminarea lui De Jong, în minutul 65, a agravat situaţia, iar Barcelona a terminat meciul îngenuncheată. Gazdele puteau să se impună, dar au ratat o multitudine de ocazii, iar seara neagră a catalanilor s-a încheiat cu eliminarea lui Ronaldo Koeman, fix la finalul meciului.

Potrivit arbitrului Carlos del Cerro Grande, tehnicianul a fost eliminat pentru că a "protestat la arbitrul de rezervă, că a părăsit zona tehnică, deşi i s-a cerut să nu facă acest lucru". El nu va putea sta pe bancă la meciurile cu Levante şi cu Atlético Madrid.

După începutul modest de sezon, conducerea Barcelonei a decis să îl înlocuiască pe Koeman. Odată ce înlocuitorul ideal va fi identificat, tehnicianul batav va fi demis. Meciul cu Cadiz ar fi putut fi ultimul pentru Koeman pe banca Barcei, fiind suspendat pentru următoarele etape.

Rezumatul partidei

Afla mai multe despre: barcelonaronald koeman 

viewscnt
Articole similare