Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldinho a confirmat că se retrage! Reacţii din lumea fotbalului după anuţul făcut de starul brazilian

Ronaldinho a confirmat că se retrage! Reacţii din lumea fotbalului după anuţul făcut de starul brazilian
Comentarii

Deşi n-a mai evoluat de câteva luni bune, brazilianul Ronaldinho, câştigător al Balonului de Aur, a confirmat, miercuri, că se retrage din activitate, la o zi după anunţul făcut fratele său. "Se opreşte. S-a terminat", anunţa fratele jucătorului.

”După aproape trei decenii petrecute în fotbal, spun la revedere celui mai mare vis al meu. Un vis împlinit. Am făcut ceea ce-mi place timp de 20 de ani la profesionişti şi încă 10 ani la academie”, a scris jucătorul pe reţelele de socializare.

Mai multe cluburi şi jucători i-au transmis mesaje de recunoştinţă.

”Am  avut atât de multe de învăţat de la tine. Îţi voi fi recunoscător mereu că ai făcut să fie totul mult mai uşor când m-am alăturat primei echipe”, a fost reacţia lui Messi pe reţelele de socializare. ”Am fost suficient de norocos să împărtăşesc multe lucruri cu tine şi sunt foarte fericit că s-a întâmplat aşa, pentru că în afara faptului că ai fost o stea pe teren, ai fost şi o persaonă minunată şi ăsta e un lucru foarte important. Chiar dacă ai decis să te retragi, fotbalul nu va uita niciodată zâmbetul tău”, a mai spus argentinianul.

Pele a avut şi el un mesaj pentru starul brazilian: ”Ai adus zâmbetul pe feţele tuturor, Ronaldinho. Sper să treci prin viaţa la fel de uşor precum treceai printre teclinguri”.

Ronaldinho, în vârstă de 37 de ani, a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015. El are în palmares nouă trofee obţinute la nivel de echipă de club şi trei cu naţionala Braziliei, între care şi Cupa Mondială din 2002.

Afla mai multe despre: ronaldinhomessibarcelona,  

viewscnt
Articole similare