Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldinho şi fratele său au oferit peste 1,5 milioane de dolari pentru a ieşi din închisoare! Ce se întâmplă cu brazilianul

Ronaldinho şi fratele său au oferit peste 1,5 milioane de dolari pentru a ieşi din închisoare! Ce se întâmplă cu brazilianul
Comentarii

Ronaldinho şi fratele său, Roberto de Asis, au oferit o garanţie în numerar peste 1,5 milioane de dolari pentru a ieşit din închisoare. Totuşi, judecătorul care se ocupă de caz a considerat că suma este prea mică, astfel că a respins propunerea acestora.

Aflaţi în detenţie preventivă în Paraguay, Ronaldinho şi fratele său, Roberto de Asis, au oferit o garanţie de 1,6 milioane de dolari pentru a fi eliberaţi din închisoare şi a merge în arest la domiciliu, conform UOL Esporte, citat de Sport, dar judecătorul responsabil de cazul fostului fotbalist brazilian a refuzt, considerând că suma este prea mică. Cei doi brazilieni au cerut să fie lăsaţi în arest la domiciuliu chiar în Paraguay, în Asuncion.

Ronaldinho şi Roberto de Asis sunt închişi în arest preventiv în Paraguay după ce au intrat în ţară cu ajutorul unor documente false. În acest moment, 10 din cele 16 persoane implicate în dosar se află în arest preventiv în Paraguay.

Sursa citată mai scrie că Dalia Lopez, una dintre cele care au contribuit la călătoria lui Ronaldinho cu acte false în Paraguay, este acuzată că ar fi capul unei organizaţii criminale dedicate falsificării documentelor şi e chemată să depună marturire. Dar se pare că această fuge de lege şi e de negăsit.

Afla mai multe despre: ronaldinhoinchisoare 

viewscnt
Articole similare