Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo, atac direct la Messi înainte de decernarea "Balonului de Aur": "Nu va prinde podiumul"

Ronaldo, atac direct la Messi înainte de decernarea "Balonului de Aur": "Nu va prinde podiumul"
Comentarii

Rivalitatea dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo se menţine la cele mai înalte cote, deşi cei doi nu mai sunt adversari în campionatul Spaniei. Acum concurează pentru premiile individuale, iar "Balonul de Aur" este prima ţintă a celor doi.

Cristiano Ronaldo are şansa în acest an de a deveni jucătorul cu cele mai multe "Baloane de Aur"  din istorie. Pe 3 decembrie, la Paris, lusitanul are şansa de a-şi adăuga în vitrină al şaselea astfel de trofeu şi al treilea consecutiv. Concurenţa este însă mai încinsă ca niciodată, după un an în care câştigarea Cupei Mondiale de către Franţa a ţinut capul de afiş.
 
Într-un interviu acordat publicaţiei France Football, Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre cursa pentru "Balonul de Aur" al anului 2018. Nu Messi este principala sa grijă, ci francezii care au câştigat titlul mondial în vară, ori fostul coechipier Luka Modric.
 
"Bineînţeles că îmi doresc să câştig al şaselea Balon de Aur. Ar fi o minciună să spun altceva", a spus Ronaldo pentru France Football. Întrebat despre contracandidaţi, superstarul de la Juventus a răspuns: "Aceiaşi ca de obicei, dar nu ştiu dacă Messi va prinde podiumul. Ar fi Salah, Modric, Griezmann, Varane, Mbappe... Francezii în general, pentru că au devenit campioni mondiali. Dar vreau să văd câţi dintre ei vor mai fi în top peste 10 ani, aşa cum am fost eu şi Messi şi cum continuăm să fim. Tot timpul acolo, pe podium, de mai bine de 10 ani".
 
Favoritul specialiştilor la câştigarea premiului rămâne croatul Luka Modric, cel căruia i s-a acordat titlul de cel mai bun fotbalist al anului la gala FIFA The Best.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldolionel messibalonul de aurpremiijuventusfc barcelona 

viewscnt
Articole similare