Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo Deaconu, dezamăgit după ce Gaz Metan a ratat cele 3 puncte la ultima fază a meciului! ”Cu siguranţă am rămas cu un gust amar!”

Ronaldo Deaconu, dezamăgit după ce Gaz Metan a ratat cele 3 puncte la ultima fază a meciului! ”Cu siguranţă am rămas cu un gust amar!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a remizat pe teren propriu, scor 1-1 cu FC Argeş.

Deaconu a marcat primul, pentru formaţia gazdă, dar Malele a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri, în minutul 90+4. La finalul partidei, jucătorul celor de la Gaz Metan a declarat că a rămas cu un gust amar în gură după acest rezultat. De asemenea, el a spus că se simte bine la Mediaş si că benficiază de susţinerea tuturor. 

”Cu siguranţă am rămas cu un gust amar după meciul acesta pentru că 15-30 de secunde şi obţineam o victorie mare în a ne îndeplini obiectivul. Asta este, mergem înainte, fiecare facem greşeli. Nu e un capăt de ţară, până la urmă am luat un punct.

Eu cred că meritam cele trei puncte. Nu îmi aduc aminte o ocazie clară a celor de la FC Argeş tot meciul. Ştiam de la început că este atacantul lor mare, se întoarce bine, dar l-am lăsat să se întoarcă, a fost henţul. Am înţeles că a fost.

Mă simt foarte bine aici, la Mediaş. Toată lumea mă susţine, chiar dacă a fost o perioadă grea la începutul anului, am pus totul înapoi şi vrem să ne îndeplinim obiectivele şi tragem la lucrul acesta, nu ne gândim la altceva”, a spus Ronaldo Deaconu după meci. 

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare