Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo Deaconu, la un pas de transferul carierei. De ce a căzut mutarea: „Sunt în degringoladă. Înseamnă ceva pentru mine”

Ronaldo Deaconu, la un pas de transferul carierei. De ce a căzut mutarea: „Sunt în degringoladă. Înseamnă ceva pentru mine”

Superliga

Comentarii

Ronaldo Deaconu a oferit detalii despre refuzul pe care l-a dat propunerii de a merge la polonezii de la Legia Varşovia.

Gaz Metan Mediaş, fosta sa echipă, are grave probleme financiare, astfel că nu a putut să-i păstreze în cadrul lotului pe cei mai importanţi jucători, inclusiv pe Ronaldo Deaconu. Acesta şi-a încheiat socotelile cu formaţia ardeleană şi a devenit liber de contract.

Fotbalistul ajuns la 24 de ani a avut mai multe oferte de la cluburi din străinătate sau din Liga 1, printre care şi FCSB sau Farul, dar cea mai serioasă a venit din partea celor de la Legia Varşoviei. Mutarea nu s-a concretizat, iar jucătorul român de profil ofensiv a explicat motivele pentru care nu a mai ajuns la clubul din Polonia.

Ronaldo Deaconu a explicat de ce nu a ajuns la Legia Varşovia

”Am fost în negocieri cu Legia, dar le-au declinat în urmă cu două săptămâni, în condiţiile în care le-am spus că vin. Nu mergeam acolo pentru bani. Nu s-au înţeles agenţii polonezi. Acum au revenit cu o ofertă, însă faptul că nu m-au dorit de la început înseamnă ceva pentru mine, pentru ce statut voi avea.

Ei sunt în degringoladă. Se acuză unii pe alţii prin club pentru aducerea unor jucători. Şi pe fondul ăsta consider că nu e bine pentru mine să merg acolo. Am transmis că nu merg acolo, dar ei tot încearcă prin diferiţi agenţi şi fel şi fel de căi. Asta e situaţia. Nu merg la Legia”, a declarat Ronaldo Deaconu, pentru ProSport.

Ronaldo Deaconu a fost legitimat la Gaz Metan Mediaş din august 2020, dar problemele financiare de la club au dus la despărţire. Mijlocaşul ofensiv a evoluat în 59 de partide pentru formaţia din Ardeal. A livrat 14 goluri şi 22 de pase decisive. Deaconu a impresionat şi în actualul sezon, fiind autorul a trei goluri şi şapte pase de gol în 18 partide jucate în Liga 1.

În trecut, Legia Varşovia l-a dorit insistent şi pe Deian Sorescu, fostul component al celor de la Dinamo. Între timp, acesta a ajuns în Polonia, dar la Raków Częstochowa.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconulegia 

viewscnt
Articole similare