Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo era să rămână fără un trofeu UCL. Ce se putea întâmpla în vara lui 2017. "Ne-am întâlnit cu avocatul lui"

Ronaldo era să rămână fără un trofeu UCL. Ce se putea întâmpla în vara lui 2017. "Ne-am întâlnit cu avocatul lui"

AC Milan

Comentarii

Ronaldo a ajuns în vară la Torino, după nouă ani petrecuţi pe Bernabeu. A fost cumpărat cu 100 de milioane de euro şi a semnat pe patru ani cu Juventus. Soarta lui ar fi putut fi cu totul alta.

Ronaldo s-a despărţit în vară de Real Madrid după mai multe luni în care s-a zvonit că vrea să-i părăsească pe galactici. Lusitanul ar fi vrut încă din 2017 să plece de la Real: fostul preşedinte de la AC Milan, Marco Fassone, a confirmat acum negocierile, în premieră, în presa din Italia. 

"E adevărat, Yonghong Li (n.r. fostul finanţator al lui AC Milan) l-a vrut pe Ronaldo la Milan. L-a dorit pentru că aprecia că va vinde bine pe piaţa chineză. Jucătorul voia să plece de la Milano, aşa că ne-am întâlnit cu avocat lui, Mendes, în iulie 2017, ca să vedem cât costă şi dacă vrea să vină. M-am convins să renunţ la acest vis. Ronaldo era prea scump", a declarat Fassone în Sole 24 Ore. 

Ronaldo a marcat nouă goluri în 15 meciuri pentru Juventus, unul chiar împotriva lui Milan, în derby-ul de pe 11 noiembrie. 

Afla mai multe despre: ronaldojuventusac milantransfer 

viewscnt
Articole similare