Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo face legea la Torino! Portughezul a cerut un antrenor cu trei trofee UCL. Declaraţii controversate făcute despre Juventus

Ronaldo face legea la Torino! Portughezul a cerut un antrenor cu trei trofee UCL. Declaraţii controversate făcute despre Juventus

Juventus

Comentarii

Massimiliano Allegri va pleca de la Juventus după ultima etapă din acest sezon, care va avea loc în acest weekend, iar campioana Italiei deja se pregăteşte pentru a numi un nou antrenor. Totuşi presa din Italia scrie că următorul tehnician pe Juventus Stadium ar urma să vină la cererea lui Ronaldo.

Trei surse diferite scriu că starul portughez al lui Juventus le-a cerut oficialilor clubului bianconero să îl aducă pe Carlo Ancelotti, informaţie susţinută de ziarele Libero şi Gazetta dello Sport, dar şi de TV Luna. 

Ronaldo şi Ancelotti au lucrat împreună la Real Madrid, iar actualul antrenor al lui Napoli a fost cel care a adus "La Decima", al zecelea trofeu UEFA Champions League pe "Santiago Bernabeu". Pe lângă trofeul cucerit cu Real, Ancelotti a mai câştigat de două ori cea mai importantă competiţie europeană, ambele pe banca celor de la AC Milan, în 2003 şi 2007, fiind pe bancă şi la celebra finală de la Istanbul, AC Milan - Liverpool. 

Italianul în vârstă de 59 de ani, care mai are contract până în 2021 cu Napoli, a mai fost la Juventus o scurtă perioadă, din februarie 1999 până în iulie 2001. Totuşi, de fiecare dată când a vorbit despre Juventus, Ancelotti nu a avut cuvinte frumoase de spus. În autobiografia lui a spus că este club pe care niciodată l-a iubit şi pe care probabil nu îl va iubi niciodată. 

Afla mai multe despre: ronaldoancelottijuventus 

viewscnt
Articole similare