Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus s-a impus cu Valencia. Ronaldo, eliminat pentru prima oară în carieră într-un meci de Liga Campionilor

VIDEO | Juventus s-a impus cu Valencia. Ronaldo, eliminat pentru prima oară în carieră într-un meci de Liga Campionilor
Comentarii

Formaţia Juventus Torino a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Valencia, într-un meci din prima etapă a grupei H a Ligii Campionilor.

În minutul 29, Cristiano Ronaldo a fost eliminat pentru un fault la Jeison Murillo şi a părăsit terenul în lacrimi. Aceasta este prima eliminare a portughezului într-un meci de Liga Campionilor.

Golurile au fost marcate de Pjanic, în minutele 45 şi 51, din penalti.

În minutul 90+6, Valencia a ratat un penalti prin Parejo.


Ronaldo este singurul jucătorul care are cinci trofee UEFA Champions League în palmares. Fotbalistul de 33 de ani porneşte în cursa pentru al şaselea în tricoul lui Juventus, echipă pentru care a semnat în vară după 9 ani petrecuţi la Madrid. 

Campioana Italiei va juca primul meci din grupe pe terenul Valenciei, finalista din 2000 şi 2001 a competiţiei. 

  • LIVE VIDEO | Valencia - Juventus, miercuri, ora 22:00, Telekom Sport 2

Iar presa spaniolă a aflat un detaliu interesant înaintea partidei de diseară. Ronaldo şi patronul Valenciei, Peter Lim, sunt  buni prieteni şi chiar parteneri de afaceri. Lim deţine o parte a drepturilor de imagine ale fotbalistului până în 2021.

Cea mai bună dovadă că cei doi au o relaţie foarte apropiată este că fotbalistul a fost la o clinică din Singapore acolo unde tocmai se născuse primul nepot al lui Lim. Iar sinagoprezul de 65 de ani i-a întors serviciul şi a fost prezent la oficializarea transferului superstarului la Juventus. 

  • Golurile şi cele mai tari faze le puteţi vedea pe telekomsport.ro 

Omul de afaceri astiatic deţine o parte a drepturilor de imagine ale fotbalistului până în 2021. Lim spunea recent despre Ronaldo: "Îi admir inteligenţa antreprenorială şi felul cum îşi generează creşterile". 

Valencia are un început de sezon de coşmar. Este deasupra liniei retrogradării după ce nu a reuşit nicio victorie în primele patru etape. În tot atâtatea runde, Juventus are punctaj maxim în Serie A.

Afla mai multe despre: ronaldolimvalenciajuventus 

viewscnt
Articole similare