Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo, la un pas de a ”intermedia” plecarea lui Drăguşin de la Juventus! Ce ofertă i-a transmis Cristiano ”tricolorului” mic: ”Mi-a spus că l-a sunat preşedintele”

Ronaldo, la un pas de a ”intermedia” plecarea lui Drăguşin de la Juventus! Ce ofertă i-a transmis Cristiano ”tricolorului” mic: ”Mi-a spus că l-a sunat preşedintele”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin a dezvăluit că Ronaldo i-a transmis o ofertă din partea unui fost club al său cât cei doi încă erau la Juventus.

Radu Drăguşin a trăit visul multor tineri fotbalişti în ultimul sezon, după ce a avut şansa de a împărţi vestiarul cu Cristiano Ronaldo, dar şi cu diverse alte staruri din fotbalul mondial.

Internaţionalul român de tineret a prins câteva minute în ultima stagiune la Torino, dar a plecat în actualul sezon la Sampdoria, sub formă de împrumut, pentru a mai căpăta experienţă.

Calităţile sale au fost văzute de Juve, care i-a prelungit contractul până în 2025, dar şi de alte cluburi importante din Europa.

Cristiano Ronaldo chiar i-a transmis tânărului român despre posibilitatea de a pleca la una dintre fostele sale echipe, Sporting Lisabona, cât cei doi încă se aflau la Torino.

Radu Drăguşin a dezvăluit că fotbalistul cu cinci Baloane de Aur a fost sunat de preşedintele formaţiei lusitane cu scopul de a se interesa de ”tricolorul” mic.

Ronaldo, la un pas de a ”intermedia” plecarea lui Drăguşin de la Juventus

”(n.r. că l-a învins pe Ronaldo la o probă fizică) Sunt calităţi pe care ţi le dă mama natură. E vorba despre faptul că am obţinut cele mai bune rezultate din tot lotul la un test de viteză pe 40 de metri. Fiind cel mai mic din grup, colegii m-au şi luat un pic la mişto, dar în sensul pozitiv, evident.

Apoi, într-adevăr, în timp ce mă aflam la sala de forţă cu echipa, mi-a spus că l-a sunat preşedintele lui Sporting Lisabona şi s-a interesat de mine, ştiind că eram într-un moment în care trebuia să decidem dacă voi continua sau nu la Juve. I-am spus atunci că rămâne de văzut, nu ştiam încă ce va urma.

(n.r. cum ai relaţionat însă cu Cristiano?) A fost un coleg pe care toată lumea îl respecta. Nu se uita niciodată de sus la noi. Puteai să-l abordezi cu orice întrebare, nu trebuia să-l aştepţi să-şi termine el tabieturile. Nu era deloc un tip de neatins”, a declarat Radu Drăguşin, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare