Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo pune antrenor la United! Solskjaer, OUT! CR7, implicat în negocerile cu un nume uriaş

Ronaldo pune antrenor la United! Solskjaer, OUT! CR7, implicat în negocerile cu un nume uriaş

Manchester United

Comentarii

Manchester United a pierdut cu 4-1 pe terenul lui Watford, în Premier League, iar Ole Gunnar Solskjaer are zilele numărate pe Old Trafford. Presa din Anglia scrie despre o întâlnire de urgenţă între conducătorii "Diavolilor" pentru a-l da afară pe antrenorul norvegian.

Solskjaer are zilele numărate la Manchester United! Înlocuitorul, un nume uriaş: Ronaldo pune umărul!

Umilinţa suferită de Manchester United pe terenul lui Watford îi va fi fatală lui Ole Gunnar Solskjer, fostul atacant de pe Old Trafford - acum antrenor. The Times scrie că şefii lui United au stabilit o videoconferinţă de urgenţă pentru stabilirea viitorului antrenorului, care se va încheia cel mai probabil cu decizia demiterii lui Solskjaer.

Sursa citată scrie că în cadrul întâlnirii dintre conducători va fi discutată plecarea antrenorului norvegian şi compesaţia financiară pe care o va primi Solskjaer, care mai are contract cu "Diavolii" până în 2024 după ce a fost instalat în martie 2019.

King (28), Sarr (44), Pedro (90+2) şi Dennis (90+6) au marcat pentru Watford cu United, care a mai ratat şi un penalty prin acelaşi Sarr, în timp ce pentr trupa lui Solskjaer a înscris Van De Beek (50). În urma înfrângerii, Manchester United a rămas pe locul şapte în Premier League, cu 17 puncte strânse în 12 etape şi cu patru înfrângeri în ultimele cinci etape.

Zidane, chemat de Cristiano Ronaldo la Manchester United

Zinedine Zidane, antrenorul care a câştigat trei Ligi ale Campionilor la rând cu Real Madrid, e dorit din nou pe Old Trafford după ce a mai chemat în urmă cu doi ani, când şi-a încheiat primul mandat pe "Santiago Bernabeu". "Zizou" este marea dorinţă a şefilor lui United, iar Cristiano Ronaldo încearcă să contribuie la sosirea francezului ca antrenor în Anglia.

Cristiano Ronaldo şi Raphael Varane sunt două nume cu care Zidane a lucrat la Real Madrid şi care acum se află la Manchester United.

Afla mai multe despre: crisitano ronaldomanchester unitedantrenorsolskjaerzidanenegocieri 

viewscnt
Articole similare