Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo reprezintă un caz care i-a uimit pe medici! INCREDIBIL | Care este vârsta biologică a portughezului

Ronaldo reprezintă un caz care i-a uimit pe medici! INCREDIBIL | Care este vârsta biologică a portughezului
Comentarii

Pentru Cristiano Ronaldo, momentul retragerii pare departe. Un jurnalist spaniol susţine că medicii au descoperit că vârsta biologică a portughezului este de doar... 23 de ani.

În vârstă de 33 de ani, starul lui Real Madrid se bucură de o condiţie fizică senzaţională. În spatele acestui fapt stau însă foarte multe ore de muncă. Este cunoscut faptul că, pe lângă antrenamente, Ronaldo lucrează extrem de mult şi se spune că, printre altele, face câte 1.000 de abdomene pe zi.

Jurnalistul Arancha Rodriguez a declarat pentru Deportes Cope că a avut ocazia să arunce un ochi pe istoricul medical al lui Cristiano Ronaldo şi concluziile sunt uimitoare. Medicii au constatat că procentul de grăsime din organism este de doar 7%, în timp ce jucătorii normali au 10-11%.

De asemenea, masa musculară a lui Cristiano Ronaldo este de 50%, în timp ce jucătorii normali au 46%. Aceste detalii îl transformă într-un super atlet, lucru care-l ajută să ofere cele mai bune performanţe în timpul unui meci de fotbal. Prin aceste combinaţii, vârsta biologică a lui Cristiano Ronaldo este de numai 23 de ani.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridvarsta biologica 

viewscnt
Articole similare