Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo s-a certat cu Cassano după declaraţiile italianului. ”Mi-a trimis mesaje şi mi-a spus că trebuie să îl respect!” Ce răspuns a primit portughezul: ”Fii ca Messi!”

Ronaldo s-a certat cu Cassano după declaraţiile italianului. ”Mi-a trimis mesaje şi mi-a spus că trebuie să îl respect!” Ce răspuns a primit portughezul: ”Fii ca Messi!”
Comentarii

Cristiano Ronaldo a decis să vorbească cu Antonio Cassano, după ce italianul l-a criticat în ultimul timp.

Cassano a fost una dintre vocile care mereu l-au contestat pe lusitan, chiar dacă jucătorul lui Manchester United a depăşit mai multe recorduri. Fostul atacant din Serie A a spus că Ronaldo este egoist şi a decis să nu îl pună în top 5 cei mai buni fotbalişti din istorie. Ronaldo a intervenit şi i-a scris italianului, iar Cassano a recunoscut acest lucru în timpul unui interviu pe un canal de Twitch. 

”Mi-a trimis mesaje şi mi-a spus că trebuie să îl respect!” 

”Ronaldo mi-a trimis mesaje, Cristiano Ronaldo, spunându-mi că trebuie să îl respect, pentru tot ce a câştigat, pentru golurile pe care le-a înscris. Nu îmi este frică de adevăr, înfrunt pe toată lumea, de la Papa până la oricine. L-am sunat pe Buffon, care mi-a confirmat că i-a dat numărul meu ofiţerului de presă, care i l-a dat lui Ronaldo.

El mi-a zis că a înscris 750 de goluri, iar eu am înscris 150. I-am spus: 'Dragă Ronaldo, ai totul, trăieşte calm şi relaxat. Ia exemplu de la Messi, nu îi pasă de nimic şi de nimeni. În loc să îmi scrii mie'. Acesta este adevărul”, a dezvăluit Cassano, citat de Tuttosport.

Mai mult decât atât, fostul atacant italian susţine că Lewandowski ar fi meritat Balonul de Aur. La gală, trofeul i-a fost acord lui Lionel Messi, acesta fiind al şaptelea din carieră. 

”În 2020 France Football ar fi trebuit să îi dea trofeul lui Lewandowski, a fost de departe cel mai puternic jucător în acel sezon, deasupra tuturor, atât la nivel individual, cât şi la nivel de echipă. 

A câştigat totul şi a doborât recordul lui Gerd Muller. În 2020, Balonul de Aur era exclusiv al lui Lewandowski, iar Messi, care este un jucător umil şi inteligent, a recunoscut pe scenă, în faţa a milioane de oameni”, a spus Cassano. 

Cristiano Ronaldo a depăşit borna de 800 de goluri în carieră

Manchester United a jucat, pe teren propriu, contra lui Arsenal, într-un meci care a contat pentru etapa a 14-a din Premier League.

După ce în etapa trecută, contra lui Chelsea, scor 1-1, Cristiano Ronaldo a fost doar rezervă pentru United şi nu a reuşit să marcheze când a fost introdus pe teren, Ronaldo şi-a luat revanşa în partida cu ”Tunarii”.

Ronaldo a fost titular cu Arsenal şi şi-a salvat din nou echipa. La scorul de 1-1, portughezul a punctat din pasa lui Rashford, în minutul 52, şi a marcat golul 800 în cariera de fotbalist profesionist. Lusitanul nu s-a oprit aici. Fred a scos o lovitură de la 11 metri, iar Ronaldo şi-a asumat executarea loviturii de pedeapsă. Starul lui United a marcat şi a ajuns la 801 goluri marcate în carieră. 

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a fost salvatorul lui United şi a marcat mereu când echipa a avut nevoie de el. În acest sezon, Ronaldo a jucat 15 partide pentru Manchester United, a marcat 10 goluri şi a oferit 2 pase decisive. 

Afla mai multe despre: ronaldo-united-cassano 

viewscnt
Articole similare