Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo şi-a dat acordul! Portughezul nu se va retrage de la Juventus. Anunţul făcut de italieni

Ronaldo şi-a dat acordul! Portughezul nu se va retrage de la Juventus. Anunţul făcut de italieni galerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a fost transferat de Juventus în 2018, însă periodic au apărut zvonuri legate de o revenire a lui la Real Madrid sau de un transfer la Paris Saint-Germain. Ziarul de casă al lui Juventus a dezvăluit cât mai rămâne portughezul la Torino.

Cristiano Ronaldo mai are contract până în 2022 cu Juventus, iar Tuttosport a anunţat că portughezul şi-a dat acordul pentru a îşi duce la bun sfârşitul acordul cu "bătrâna doamnă".

Totuşi, Ronaldo nu îşi va încheia cariera la Juventus. Starul portughez, câştigător al cinci Baloane de Aur, a declarat în repetate rânduri că nu este aproape de finalul carierei şi vrea să joace până la 40 de ani. 

Ronaldo este în continuare alături de familia lui în Madeira şi aşteaptă noutăţi din Italia legate de reînceperea sezonului. În actuala stagiune, portughezul a marcat 21 de goluri în 22 de meciuri în Serie A. 

A fost anunţat numele celui mai bun fotbalist din ultimii 25 de ani

Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lumii în ultimii 25 de ani, de revista britanică de specialitate FourFourTwo, care a dorit să marcheze astfel împlinirea unui sfert de secol de existenţă, relatează Agerpres.

Messi este urmat în clasamentul revistei britanice de marele său rival portughez Cristiano Ronaldo (Juventus Torino), în timp ce poziţia a treia este ocupată de fostul căpitan al selecţionatei Franţei, Zinedine Zidane, actualul antrenor al lui Real Madrid.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare