Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo şi-a dat acordul! Spaniolii anunţă că portughezul urmează să semneze după Mondial! Salariu enorm pentru CR7

Ronaldo şi-a dat acordul! Spaniolii anunţă că portughezul urmează să semneze după Mondial! Salariu enorm pentru CR7

Real Madrid

Comentarii

Cristiano Ronaldo a băgat spaima în rândul fanilor lui Real, după ce a anunţat că ”a fost frumos la Madrid” imediat după câştigarea Ligii Campionilor, iar zvonurile îl dădeau ca şi plecat de pe Bernabeu. Numai că Florentino Perez şi-a dat seama că echipa are în continuare nevoie de CR7 şi i-a făcut o ofertă senzaţională.

CITEŞTE ŞI

Ziariştii din Spania au aflat că Florentino Perez i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Cristiano Ronaldo, iar portughezul a anunţat că va semna contractul imediat după Campionatul Mondial.

Ronaldo urmează să aibă un salariu garantat de 25 de milioane de euro pe sezon, iar bonusurile l-ar putea duce la un câştig anual de 33 de milioane de euro.

Cele opt milioane de euro din bonusuri vor fi împărţite în felul următor: două milioane de euro pentru o nouă Ligă a Campionilor, două milioane de euro pentru titlu în La Liga, un milion de euro pentru Cupa Spaniei, încă un milion de euro pentru FIFA Best, alt milion de euro pentru Balonul de Aur, 500 de mii de euro pentru a fi golgheter în Spania şi alte 500 de mii de euro pentru un număr fix de apariţii.

Totul despre CM 2018! Grupele Campionatului Mondial, programul meciurilor şi loturile celor 32 de echipe care merg în Rusia

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridcontract,  

viewscnt
Articole similare