Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo, umilit pe reţelele de socializare de un "anonim" din campionatul Norvegiei. Totul a pornit de la FIFA 19

Ronaldo, umilit pe reţelele de socializare de un "anonim" din campionatul Norvegiei. Totul a pornit de la FIFA 19

FIFA 18

Comentarii

Cristiano Ronaldo a reuşit, în weekend-ul recent încheiat, să spargă gheaţa pentru Juventus. A marcat cele două goluri ale echipei sale în victoria cu Sassuolo şi a ajuns la 400 de goluri în campionat.

După ce nu a reuşit să marcheze în primele trei meciuri pentru Juventus, Cristiano Ronaldo a spart în sfârşit gheaţa. A marcat o dublă împotriva lui Sassuolo şi a devenit doar al cincilea jucător din lume care reuşeşte să marcheze 400 de goluri în campionatele Europei. Toate îi merg aşadar foarte bine. Sau cel puţin aşa credea el.

De cinci ori câştigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo a trebuit să suporte o umilinţă pe reţelele de socializare, din cauza unui fotbalist norvegian. Pe numele său Vegard Leikvoll Moberg, fotbalistul de la Bodo Glimt s-a lăudat pe Twitter că, în noul joc FIFA 19, are un rating mai bun decât Ronaldo la capitolul fizic.

Şi l-a şi etichetat pe jucătorul lui Juventus, pentru a fi sigur că toată lumea vede mesajul. Lăudat pentru forma sa fizică, Ronaldo a primit ratingul 79/100 în noul joc FIFA, în timp ce norvegianul a primit ratingul 81/100.

Ronaldo este cel mai bine cotat jucător din FIFA 19, având acelaşi rating general cu Lionel Messi (94). Într-un interviu acordat în luna mai, Ronaldo spunea că vârsta lui biologică este de 23 de ani şi simte că ar putea juca lejer până la 41 de ani. Ajuns la Juventus în această vară, Cristiano mai are contract cu "Bătrâna Doamnă" până în 2022. Va avea atunci 37 de ani. 

Afla mai multe despre: juventustorinocristiano ronaldofifamessi 

viewscnt
Articole similare