Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rondon nu va mai jucat în acest an pentru CFR după accidentarea suferită în victoria campioanei, 2-0 cu FCSB

Rondon nu va mai jucat în acest an pentru CFR după accidentarea suferită în victoria campioanei, 2-0 cu FCSB

Fotbal

Comentarii

După câteva investigaţii mai amănunţite, problemele acestuia nu par atât de grave, cu toate că acesta va absenta de pe teren până în luna ianuarie.

Atacantul venezuelean al campioanei României, Mario Rondon, a ieşit de pe teren în meciul câştigat de formaţia sa cu 2-0 în faţa celor de la FCSB în minutul 8, accidentat. După câteva investigaţii mai amănunţite, problemele acestuia nu par atât de grave, cu toate că acesta va absenta de pe teren până în luna ianuarie.

Rondon a părăsit deja România şi se află în Portugalia în aceste zile, pentru recuperare. După vacanţa de iarnă, acesta va reveni la echipă. Rondon va absenta în două dintre cele mai importante meciuri ale campioanei din acest tur de campionat, în deplasare cu Dinamo şi acasă cu Universitatea Craiova.

Atacantul din Venezuela a înscris de 6 ori în actuala stagiune. Pe lângă cele 6 goluri, Rondon mai are şi 3 pase decisive în toate competiţiile.

CFR este pe locul 3 în campionat în acest moment, cu 27 de puncte. Peste clujeni este FCSB cu 31 de puncte şi Craiova care are 30 de puncte.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: rondoncfr cluj 

viewscnt
Articole similare