Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roş-albaştrii s-au afişat la „bustul gol” la vizita medicală. În ce formă fizică s-au prezentat fotbaliştii de la FCSB după perioada de izolare | FOTO

Roş-albaştrii s-au afişat la „bustul gol” la vizita medicală. În ce formă fizică s-au prezentat fotbaliştii de la FCSB după perioada de izolare | FOTO

FCSB

Comentarii

FCSB este una dintre echipele care se pregăteşte intens pentru reluarea campionatului. Echipa lui Bogdan Argeş Vintilă a început antrenamentele în cadru organizat, iar periodic efectuează controale medicale. După ce au fost supuşi testului pentru COVID-19 în momentul revenirii la pregătiri, acum roş-albaştrii au făcut vizita medicală.

FCSB a început pregătirea organizată odată cu ieşirea din starea de urgenţă. Jucătorii vicecampioanei României se pregătesc în grupe de câte patru, fiind supervizaţi de câte un membru al staff-ului tehnic, respectiv un reprezentant al staff-ului medical.

La două zile după începerea antrenamentelor, fotbaliştii lui Bogdan Argeş Vintilă au efectuat şi vizita medicală, care a avut loc la Centrul Medical Chiajna. FCSB-iştii au mers în grupe de câte patru şi la ore diferite, conform recomandărilor şi au participat, înaintea controalelor medicale, la un triaj epidemiologic.

La control a participat şi Bogdan Planic, fotbalist aflat în şomaj tehnic. După vizita medicală, roş-albaştrii s-au întors la baza de pregătire din Berceni, acolo unde au efectuat un antrenament.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1vizita medicala 

viewscnt
Articole similare