Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Roşu fără discuţie”. Octavian Popescu, pus la zid. ”Îl caută să-i dea una în faţă. Nu-i scoate dinţii pentru că are mânuţele alea” | VIDEO EXCLUSIV

”Roşu fără discuţie”. Octavian Popescu, pus la zid. ”Îl caută să-i dea una în faţă. Nu-i scoate dinţii pentru că are mânuţele alea” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut puncte şi pe terenul celor de la U Cluj, iar Octavian Popescu (21 de ani) a fost luat la ţintă pentru un fault comis la finalul primei reprize. Experţii Orange Sport au ajuns la o concluzie categorică: fotbalistul roş-albaştrilor trebuia eliminat la acea fază.

FCSB a remizat în deplasarea de la U Cluj, scor 0-0, în etapa a 26-a din Superliga României.

Cea mai importantă fază de gol a meciului a fost cea din minutul 16, atunci când Dan Nistor a ratat un penalty. Târnovanu i-a salvat de emoţii pe bucureşteni.

Dar partida de la Cluj-Napoca a avut şi alte faze controversate de joc. Cel mai des s-a pus problema eliminării unor jucători pentru faulturi dure.

Primul episod de acest fel a avut loc în minutul 20, când atacantul lui U Cluj, Anselmo, a luat cartonaşul galben pentru un fault la Ovidiu Popescu.

Chiar înaintea pauzei, în minutul 42, acelaşi gen de fază a avut loc şi în sens invers. Octavian Popescu a avut o intrare dură, cu cotul la Masoero, fundaşul clujenilor. Haţegan a judecat la fel, sancţionându-l pe jucătorul FCSB-ului cu un ”galben”.

Dar problema dacă Octavian Popescu trebuia eliminat sau nu a fost analizată şi în studioul Orange Sport, iar experţii, în frunte cu Constantin Zotta, au concluzionat la unison: jucătorul FCSB-ului trebuia să primească ”roşu” la această fază.

Concluzie clară după faultul lui Octavian Popescu: ”Este lovitură de K1”

”Aici mi se pare roşu, faţă de celălalt (n.r. faultul lui Anselmo). Aici mi se pare că e mult mai intens. Îl caută cu cotul aici. Este lovitură de K1. Îl caută să-i dea una în faţă, să-i rupă dinţii. Uite cum se întoarce. Acolo nu mi s-a părut intenţie, ci ridică mâna ca fraierul. Nu mi se pare că vrea să îl lovească.

Aici e roşu fără discuţie. Greşeală mare la VAR. Aici nu-i scoate dinţii pentru că are mânuţele alea, că dacă îi dă (n.r. Andrei) Burcă una lu' ăla l-a omorât. Dar el cu mânuţele astea nu are ce să dea că nu poate”, a declarat comentatorul sportiv Cosmescu, la Orange Sport.

Expertul Orange Sport pe faze arbitraj, Constantin Zotta, a avut şi el un răspuns categoric: ”Aici se vede intenţia. (n.r. Roşu aici?) Da!”, a adăugat şi fostul arbitru român.

Basarab Panduru şi-a dat şi el cu părerea cu privire la această decizie de arbitraj: ”E urâtă rău asta”.

În urma acestui rezultat, FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. U Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare