Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru a luat exemplul lui Becali şi atacă FRF! Ce a spus finanţatorul din Bănie despre fotbaliştii selecţionaţi pentru Jocurile Olimpice

Rotaru a luat exemplul lui Becali şi atacă FRF! Ce a spus finanţatorul din Bănie despre fotbaliştii selecţionaţi pentru Jocurile Olimpice

Echipa națională

Comentarii

Lotul extins pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost anunţat de către FRF, dar Mirel Rădoi nu ştie pe ce jucători se va baza.

Becali este foarte supărat din cauza arbitrajelor din Liga 1 şi i-a transmis lui Răzvan Burleanu că nu îi va lăsa pe jucătorii selecţionaţi de la FCSB să participe la acţiunea echipei naţionale. Latifundiarul din Pipera are şi regulamentul de partea sa. Turneul de la Tokyo nu se află în calendarul FIFA şi nu este obligat să îi lase pe jucători. 

Nici Mihai Rotaru nu este mulţumit de FRF. Finanţatorul din Bănie este supărat pe Federaţie, deoarece instituţia condusă de Răzvan Burleanu nu a anunţat ce se va întâmpla cu regula U21, astfel că nu ştie ce planuri îşi poate face pentru perioada respectivă. 

"Noi suntem cu aproximativ o lună şi jumătate înainte de începerea noului sezon, adică atunci când mergi în cantonament şi faci o campanie de achiziţii. Noi nu ştim cum va arăta regula U21 din sezonul viitor şi atunci cum să-ţi faci un calcul? Poate o vor scoate complet, poate va fi cu un singur jucător 90 de minute, aşa cum e acum, sau cu al doilea jucător 45 de minute.

FRF nu asigură un climat în care predictibilitatea să fie un indicator. Cum să răspund la această întrebare? Spuneţi-ne cum vom juca sezonul viitor ca să vă putem răspunde. Noi, pentru doi jucători U21, trebuie să sacrificăm încă 4-5, care stau în preajma echipei. Noi milităm pentru un singur jucător U21.

Cum să-i spui unui jucător că nu joacă pentru că intră unul de 18 ani? Dacă ai doi jucători, iar unul obligatoriu 45 de minute, sacrifici mult mai mult. Ne batem joc de prea mulţi jucători", a spus Rotaru pentru PRO X.

Universitatea Craiova a dat 6 jucători în lotul preliminar pentru turneul de la Tokyo: Ştefan Vlădoiu, Vladimir Screciu, Alexandru Cicâldău, George Cîmpanu, Nicuşor Bancu şi Andrei Ivan.

 

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare