Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru, convins că face alegerea potrivită! Anunţ despre Reghecampf după seria fără victorie a Universităţii Craiova | EXCLUSIV

Rotaru, convins că face alegerea potrivită! Anunţ despre Reghecampf după seria fără victorie a Universităţii Craiova | EXCLUSIV
Comentarii

Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a anunţat intenţiile clubului înainte de reluarea Ligii 1. Omul de afaceri a vorbit despre situaţia echipei, transferuri, dar şi despre antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Mihai Rotaru îşi menţine decizia în privinţa lui Laurenţiu Reghecampf

Echipa din Oltenia e ieşită din lupta pentru titlul Ligii 1, situaţie în care e aproape şi FCSB. CFR Cluj e lider în clasament, cu 57 de puncte, la 10 de locul secund pe care se află FCSB. Universitatea Craiova se află pe locul cinci şi are emoţii în privinţa pătrunderii în play-off. Echipa de pe "Ion Oblemenco" se află la 25 de puncte de lider, iar Mihai Rotaru a tras câteva concluzii despre actuala stagiune. 

Au fost speranţe mari pentru olteni după venirea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică, dar rezultatele nu au fost cele aşteptate, iar situaţia s-a înrăutăţit spre finalul anului. Universitatea Craiova nu a câştigat în ultimele şapte meciuri de campionat, dar pe Mihai Rotaru îl mulţumeşte alt aspect. 

Finanţatorul se mulţumeşte, pentru moment, cu jocul frumos al echipei şi a confirmat poziţia lui Reghecampf pe banca tehnică. 

"Laurenţiu Reghecampf a schimbat faţa echipei, adică dintr-un joc anost noi acum jucăm spectaculos. 

Exceptând meciul cu UTA, noi ne-am dominat adversarele. Chiar dacă au fost şapte meciuri cu rezultate nefavorabile, cele şapte trebuiau câştigate", a declarat finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, pentru Telekom Sport. 

De asemenea, posibila venire a lui Marian Copilu în conducerea Universităţii Craiova a fost comentată de Mihai Rotaru

Pentru a-i oferi toate condiţiile lui Reghecampf, Rotaru a anunţat ce transferuri face Universitatea Craiova

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiovalaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare