Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru, în misiune: 4 transferuri de titlu la U Craiova! Oltenii, gata de luptă cu FCSB şi CFR

Rotaru, în misiune: 4 transferuri de titlu la U Craiova! Oltenii, gata de luptă cu FCSB şi CFR
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, are o misiune în Bănie, trasată de Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul echipei mai vrea transferuri, mai exact 3 sau 4, cu care să întărească echipă pentru a fi gata de lupta cu FCSB şi CFR Cluj pentru titlul de campioană.

Universitatea Craiova îşi doreşte titlul de campioană a României şi l-a schimbat pe Eugen Neagoe cu Laurenţiu Reghecampf, după un start slăbuţ de sezon. Revenit în Bănie, Reghecampf a trasat o misiune patronului Mihai Rotaru: încă 3-4 transferuri.

Laurenţiu Reghecampf vrea încă 3-4 transferuri la Universitatea Craiova: "Sper să mai aducem"

"Spre binele echipei" Laurenţiu Reghecampf mai vrea transferuri la Universitatea Craiova. După ce a "radiografiat" lotul oltenilor de la revenirea în Bănie, Laurenţiu Reghecampf şi-a dat seama că mai are nevoie de întăriri şi a transmis public acest lucru patronului Mihai Rotaru.

Reghecampf e conştient că va fi dificil, însă a spus că s-ar mulţumi şi cu 1-2 jucători acum, iar încă doi să fie transferaţi în perioada de mercato de la începutul lui 2024.

"Eu sper să mai aducem trei sau patru jucători, lotul să fie dezvoltat valoric, campionatul e lung, dacă mai avem cum să mai aducem 1-2 jucători până la finalul perioadei de transferuri ar fi bine, dacă nu, vom încerca la iarnă, când ştim cum stăm şi de ce avem nevoie. Ideea este că ne dorim să luăm campionatul în cel mai scurt timp şi trebuie să facem sacrificii, vom schimba multe lucruri, pas cu pas, spre binele echipei, veţi vedea pe parcurs", a spus Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă dinaintnea meciului dintre Craiova şi Poli Iaşi, din Superligă.

Universitatea Craiova a transferat doar doi jucători în această vară: Alexandru Mitriţă, revenit la echipă, şi Jasmin Kurtic (34 de ani), cu un CV foarte bun.

Afla mai multe despre: mihai rotaru transferuri universitatea craiovamihai rotaru universitatea craiovalaurentiu reghecampf universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare