Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roy Hodgson şi-a prelungit contractul cu Crystal Palace

Roy Hodgson şi-a prelungit contractul cu Crystal Palace

Premier League

Comentarii

Clubul Crystal Palace a anunţat, vineri, că tehnicianul Roy Hodgson şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până la finalul sezonului 2019/2020.

“Sunt încântat că mi-am prelungit contractul cu Crystal Palace. Este un club aproape de inima mea încă de când eram mic. Putem fi mândri de realizările noastre din sezonul trecut, în care am întors situaţia în ciuda unui start slab, însă în acest an vrem să ne asigurăm că nu vom întâmpina aceleaşi probleme. Sunt încântat de susţinerea proprietarilor, care consideră că sunt omul potrivit pentru a ajuta clubul să progreseze şi voi face totul pentru realizarea acestui lucru”, a declarat antrenorul.

Hodgson, în vârstă de 71 de ani, a preluat conducerea tehnică a echipei din Premier League în septembrie 2017. Crystal Palace a încheiat sezonul 2017/2018 pe locul 11 în Premier League.  

 
Între 2012 şi 2016, Roy Hodgson a pregătit naţionala Angliei, iar în cariera sa a mai trecut pe la echipe ca Inter Milano, Fulham, Liverpool sau naţionalele Elveţiei, Finlandei şi Emiratelor Arabe Unite. 

Afla mai multe despre: crystal palaceroy hodgsoncontract 

viewscnt
Articole similare