Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rrahmani, singurul jucător al Rapidului care i-a mulţumit public lui Bergodi. Ce mesaj a postat

Rrahmani, singurul jucător al Rapidului care i-a mulţumit public lui Bergodi. Ce mesaj a postatgalerie foto

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi (59 de ani) nu mai este antrenorul celor de la Rapid, după cum a transmis clubul giuleştean.

Mesajul lui Rrahmani după demisia lui Bergodi

Sepsi OSK a învins-o, luni seara, în deplasare, scor 1-0, pe Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii, iar înfrângerea l-a costat dur pe Cristiano Bergodi, care a plătit cu postul.

Cristiano Bergodi (59 de ani) s-a despărţit de Rapid după 37 de meciuri pe bancă, în cel de-al treilea său mandat în Giuleşti. Înfrângerea cu Sepsi, 0-1 pe teren propriu, şi coborârea pe locul 5 în play-off-ul Superligii, i-au semnat sentinţa!

Singurul jucător care i-a transmis un mesaj, în mod public, a fost Albion Rrahmani. 

Golgheterul Rapidului a publicat o fotografie în care îl îmbrăţişează pe Bergodi şi a scris: „A fost o mare plăcere să lucrez alături de tine Mister”.

Rapid şi Cristiano Bergodi s-au despărţit

Rapid a anunţat despărţirea de Cristiano Bergodi prin intermediul unui comunicat postat pe reţelele sociale.

”FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziţia a cincea, la un singur punct în faţa lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off.

În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri şi 9 înfrângeri. De asemenea, în Giuleşti nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, şi Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi.

Le mulţumim celor trei pentru momentele frumoase şi le urăm mult succes în continuare! Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonţ, alături de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă”, a transmis Rapid, pe Facebook.

Afla mai multe despre: rrahmanibergodirapid 

viewscnt
Articole similare