Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Albes a cedat şi a lăsat politeţea deoparte! Spaniolul le-a răspuns celor care l-au ironizat: "E lipsă de respect"

Ruben Albes a cedat şi a lăsat politeţea deoparte! Spaniolul le-a răspuns celor care l-au ironizat: "E lipsă de respect"

Superliga

Comentarii

Spaniolul de pe banca lui Hermannstadt, Ruben Albes, a avut o primă reacţie în privinţa criticilor şi ironiilor care i s-au adus, de la preluarea formaţiei din Sibiu.

Ruben Albes cere respect după ce a fost ironizat

Spaniolul adus la Hermannstadt de noua conducere a fost ironizat în ultimele săptămâni, iar calităţile sale de antrenor au fost puse sub semnul întrebării. În cele din urmă, a sosit şi replica ibericului: ”Faptul că mi-au fost aduse comentarii asupra ţinutei vestimentare este în mod clar o lipsă de respect pentru fotbal. Nu pentru mine personal, ci pentru fotbal. Nu vreau să comentez altceva”, a declarat Albes pentru Turnulsfatului.ro. 

Marţi, sibienii se vor deplasa la Iaşi, pentru meciul cu Poli, partidă care va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1 şi pe Telekomsport.ro, de la ora 20:00: 

,,Pentru noi este un meci important. Ne-am corectat slăbiciunile şi ne-am îmbunătăţit abilităţile. Suntem o familie puternică şi sunt sigur că suporterii sibieni ne vor susţine să facem un meci bun. Energia lor va fi importantă. Ştiu că ei nu au voie pe stadion, dar energia transmisă va conta. Rog suporterii să încerce să sprijine echipa de acasă şi în mod sigur vom simţi asta în teren.  Singura mea grijă este ca echipa sa rămână în Liga 1. Este singurul lucru pe care mi-l doresc. Am încredere în jucătorii noştri, am încredere în familia noastră, am încredere în munca noastră”, a mai spus Ruben Albes pentru sursa citată. 

Hohote de râs în studioul Telekom Sport! Basarab Panduru şi Cornel Dinu l-au ironizat pe spaniolul Ruben Albes: "Ai crezut că mergi la Fratelli? E şef de rând la strâns căpşuni" 

Afla mai multe despre: ruben albeshermannstadtbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare