Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Albes, a doua victorie consecutivă: ”Am jucat ca nişte învingători!” Laude de la fotbaliştii săi: ”Ruben a schimbat totul!”

Ruben Albes, a doua victorie consecutivă: ”Am jucat ca nişte învingători!” Laude de la fotbaliştii săi: ”Ruben a schimbat totul!”

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a obţinut a doua victorie consecutivă, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, în etapa a opta a play-out-ului Ligii I.

A fost a doua victorie în Liga 1 pentru antrenorul spaniol, Ruben Albes: ”A fost importantă schimbarea de mentalitate, să jucăm ca nişte câştigători, să jucăm pentru a câştiga. Astăzi, egalul era bun, dar am intrat la victorie. Am făcut câteva schimbări tactice şi ne bucurăm de ceea ce facem” a spus ibericul după meci.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Romario Pires, din penalti, în minutul 50, după un fault al lui Martac asupra lui Joalisson: ”Nu ştiu dacă a fost penalty, eram departe de fază, nici nu am văzut bine”

Hermannstadt are presiune în acest final de stagiune, iar presiunea de pe umerii antrenorului este cu atât mai mare: ”Noi apărăm culorile unui oraş, ne apărăm clubul. De fiecare dată când aperi aşa ceva, presiunea este foarte mare. Presiunea face parte din meseria noastră şi trebuie să ne bucurăm de acest lucru. Trebuie să rămânem umili pentru a reuşi să ne salvăm de la retrogradare. Este dificil, e clar, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să căştigăm cât mai multe. Acum urmează FC Voluntari, o echipă pe care o admir, un adversar complicat, dar am încredere în armele noastre şi în mentalitatea noastră. Îmi place mult echipa mea, băieţii sunt profesionişti şi uniţi. Îmi place totul aici în România” a mai spus Ruben Albes, la finalul victoriei în faţa Chindiei.

Spaniolul lăudat de jucătorii săi: ”Este o altă filosofie!”

Experimentatul Răzvan Dâlbea a avut cuvinte de laudă din nou pentru antrenorul său, la finalul partidei. La fel ca şi după deplasarea de la Iaşi, Dâlbea şi-a lăudat noul tehnician: ”Este altă filosofie, a venit cu altă filosofie, noi am lucrat foarte bine şi cu domnul Miriuţă, acum este Ruben, lucrăm foarte bine cu dânsul, deşi are alte idei de joc. Ceea ce s-a schimbat mai mult este mentalitatea noastră, am discutat mai mult între noi, pentru că problema era la noi, până la urmă. Se vede că ne ajutăm în teren, că luptăm unul pentru celălalt” a spus mijlocaşul, după meci.

Şi Jo Santos a avut grijă după meci să-şi laude tehnicianul: ”A schimbat totul, motivaţia, felul în care jucăm, jucăm ca o echipă, dar cel mai important este că are caracter. În fiecare zi îi înţelege pe jucători, înţelege ce au nevoie jucătorii, cum se pot îmbunătăţi jucătorii la fiecare meci şi această victorie este pentru el, pentru că a venit şi a schimbat totul”

Afla mai multe despre: ruben albes 

viewscnt
Articole similare