Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Albes, antrenor FC Hermannstadt: "Sunt foarte mândru de jucătorii mei" Sibiul visează la playoff: "Mi-aş dori asta, dar trebuie să fim sinceri"

Ruben Albes, antrenor FC Hermannstadt: "Sunt foarte mândru de jucătorii mei" Sibiul visează la playoff: "Mi-aş dori asta, dar trebuie să fim sinceri"

Hermannstadt​

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Dumitru Cardoso ’43 pentru gazde şi Jo Santps ’58 pentru oaspeţi.

La finalul partidei, Ruben Albes, tehnicianul formaţiei FC Hermannstadt a explicat: "E păcat. Sunt foarte mândru de jucătorii mei. Consider că am fost mai buni decât adversarii, am creat multe ocazii de a marcat, nu le-am dat şanse, dar acesta este fotalul. Poate şi noi, cu altă ocazie, nu vom face un meci bun şi vom câştiga. Dar efortul, spiritul şi fotbalul, fiindcă azi am jucat un fotbal frumos pentru suporteri, cred că sunt lucrurile care pot rezuma meciul"

Albes se declară mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie: "Sunt mulţumit de jucătorii mei. Sunt fericit cu ei şi nu spun că aş vrea aşa. Nu, aceşti jucători îi am şi suntem în această poziţie. Am câştigat două meciuri la rând, azi am avut un meci dificil, un derby greu, iar pentru asta îmi iubesc jucătorii"

Sibiul visează la playoff: "Mi-aş dori asta, dar trebuie să fim sinceri. Este dificil să menţinem acest ritm, dar suntem ambiţioşi, avem timp să creştem jocul în aceste două săptămâni şi, jucătorii care nu sunt în formă, să ajungă la un nivel fizic bun. Am vrut să câştigăm meciul, dar nu a fost posibil, dar ceea ce au arătat jucătorii, echipa mea, a fost la nivel înalt" a mărturisit tehnicianul spaniol.

"Mă bucur de fotbal. Eu sunt antrenor, iar celelate aspecte nu ţin de mine. Nu vorbesc despre asta. (n.r salarii neplătite). Sunt deficienţe, dar l-am pus pe Caiado în echipă. A venit foarte bine la noi, Goran este accidentat. Însă trebuie să uităm trecutul, lucrurile s-au făcut altfel, acum se vor face altfel, iar eu prefer să vorbesc doar despre fotbal" a mai spus antrenorul iberic.

Afla mai multe despre: ruben albes 

viewscnt
Articole similare