Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Albes are ambiţii mari după ce a ajuns la a patra victorie din ultimele cinci meciuri cu FC Hermannstadt: "Să nu mai privim la ce e sub noi!"

Ruben Albes are ambiţii mari după ce a ajuns la a patra victorie din ultimele cinci meciuri cu FC Hermannstadt: "Să nu mai privim la ce e sub noi!"

Hermannstadt​

Comentarii

Ruben Albes, antrenorul de la FC Hermannstadt, a reacţionat la finalul unui nou succes obţinut de sibieni, 2-0 cu Academica Clinceni, în deplasare. Tehnicianul spaniol a spus că n-a fost cel mai bun meci făcut de Heramnnstadt, dar mentalitatea de învingători i-a ajutat pe aceştia să se impună.

Hermannstadt a câştigat patru meciuri din ultimele cinci şi a ajuns pe locul doi în play-out-ul Ligii 1 şi nu miai are mari emoţii la retrogradare, dar Ruben Albes se gândeşte chiar să devină lider în play-out cu echipa sa.

"Cu siguranţă nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar cred că am câştigat datorită mentalităţii de învingători. este momentul să privim spre locul 2 şi să nu mai privim tot timpul la ce e sub noi", a spus Ruben Albes, la Telekom Sport, pentru ca apoi spaniolul să discute despre interesul cluburilor mari din Liga 1 pentru Gabriel Debeljuh, unul dintre golgheterii sibieni: "Este un jucător bun, un jucător incredibil. Este normal că sunt multe oferte, nu doar Steaua sau Cluj îl vor. Este normal, este un jucător bun", a mai spus Ruben Albes.

După acest succes, FC Hermannstadt a acumulat 34 de puncte şi se află pe locul doi în play-out, în timp ce Academica Clinceni a căzut pe locul trei, cu 32 de puncte. Lider solitar în play-out e Viitorul, cu 42 de puncte.

Afla mai multe despre: ruben albeshermannstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare