Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Albes cere întăriri conducerii. Antrenorul spaniol, deranjat de un singur aspect după meciul cu Dinamo

Ruben Albes cere întăriri conducerii. Antrenorul spaniol, deranjat de un singur aspect după meciul cu Dinamo

Hermannstadt​

Comentarii

Ruben Albes, tehnicianul Hermannstadtului, s-a arătat deranjat de remiza făcută de elevii săi în faţa lui Dinamo.

Antrenorul recunoaşte că echipa sa a avut probleme serioase în a doua repriză, dar a adus în discuţie şi prima parte a meciului, unde sibienii au arătat mai bine decât adversarii lor.

”Un meci dificil, pentru că am avut două momente diferite în meci. În prima repriză cred că am fost mai buni decât adversarul, ne-am creat ocazii de a marca şi al doilea gol, nu le-am lăsat lor nicio ocazie şi ne-am simţit foarte confortabil cu mingea. Dar în a doua repriză, în primele 20 de minute, am avut unele probleme din cauza schimbării tacticii şi le-am lăsat lor câteva şanse. Sunt puţin supărat, pentru că în ultimele minute am fost foarte aproape să câştigăm acest meci. Iar mentalitatea noastră este să câştigăm fiecare meci. Nu mă mulţumesc cu egalul pe acest teren, în faţa unui adversar bun.

Cred că meciul, per total, a fost al nostru. Dar este imposibil să domini 90 de minute pe meci. Ai momente bune şi momente proaste. Important este ca în momente bune să îţi răneşti adversarul, iar în momentele proaste să nu primeşti gol.”, a declarat antrenorul lui FC Hermannstadt.

Ruben Albes a transmis un mesaj clar către Anamaria Prodan, solicitându-i acesteia încă patru-cinci transferuri pentru ca echipa să fie competitivă. 

”Sper să am mai mulţi jucători în viitor. Avem nevoie poate de 4-5 jucători noi pentru a fi competitivi, dar am încredere în conducere, ştiu că lucrează din greu să aducă jucătorii pe care mi-i doresc. Avem nevoie de jucători care să ne crească nivelul, nu de jucători de acelaşi nivel cu ce avem deja.”, i-a transmis Ruben Albes Aneimaria Prodan, după care a explicat că obiectivele depind ”de lotul final pe care îl vom construi. După ce piaţa transferurilor se va închide vă voi putea spune. Acum trebuie să aşteptăm şi să vedem cum evoluează piaţa, să vedem la ce nivel suntem şi la ce nivel sunt celelate echipe.”.

Afla mai multe despre: ruben albesanamaria prodandinamohermannstadt 

viewscnt
Articole similare