Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Albes dezamăgit după înfrângerea împotriva "Câinilor". Hermannstadt a pierdut acasă cu scor 0-2 în faţa celor de la Dinamo

Ruben Albes dezamăgit după înfrângerea împotriva "Câinilor". Hermannstadt a pierdut acasă cu scor 0-2 în faţa celor de la Dinamo

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la Hermannstadt, Ruben Albes a discutat după meci despre partida pierdută în faţa celor de la Dinamo.

Ruben Albes dezamăgit după înfrângerea împotriva "Câinilor"

Ruben Albes este dezamăgit după înfrângerea echipei sale în faţa celor de la Dinamo. Hermannstadt a pierdut cu scor 0-2 în faţa "Câinilor", iar antrenorul sibienilor nu este mulţumit de prestaţia echipei sale din această seară.

"Am intrat bine în meci, dar la prima fază am făcut o greşeală şi am luat gol.

"A fost o lovitură pentru noi, emoţional, iar după acel moment băieţii şi-au pierdut direcţia pentru a câştiga acest meci. În repriza a doua am încercat totul pentru a marca un gol, dar a fost imposibil. 

"Am pierdut controlul după primul gol. Ne pusesem mari speranţe în acest meci, dar aşa este fotbalul. Eficienţa contează mult în fotbal. Ei la prima ocazie au marcat... şi au făcut un meci bun.", a spus Ruben Albes la finalul meciului.

Hermannstadt este pe locul 14 în Liga 1 şi are doar 15 puncte în cele 16 etape.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare