Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Albes după prima victorie în Liga 1: ”Am mare încredere în jucători. Ambiţia lor a făcut diferenţa” Răzvan Dâlbea îl laudă pe spaniol

Ruben Albes după prima victorie în Liga 1: ”Am mare încredere în jucători. Ambiţia lor a făcut diferenţa” Răzvan Dâlbea îl laudă pe spaniol

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Poli Iaşi, în etapa a VII-a a play-out-ului Ligii I.

A fost prima victorie în Liga 1 pentru noul antrenor al sibienilor, Ruben Albes, spaniolul adus de Anamaria Reghecampf la Hermannstadt în locul lui Vasile Miriuţă.

”Am făcut un meci bun în special în partea a doua. Munca băieţilor mei a fost extraordinară, s-a văzut că am muncit şi arătăm ca o familie. Sunt puţin neobişnuite astfel de partide, dar noi tot timpul avem dorinţa de a câştiga. Am înţeles că, în playout, trei puncte înseamnă foarte mult, iar intenţia noastră este de a fi ofensivi şi de a câştiga meciuri. De aceea, ajungem să primim, logic, multe goluri, dar astăzi le-am lăsat puţine ocazii adversarilor şi noi la rândul nostru am mai avut şi alte ocazii de a marca” a spus spaniolul după meci.

”Eu am încredere în băieţi, dar trebuie să muncim mult. Aşa cum s-a văzut, echipa s-a dedicat astăzi foarte mult şi cred foarte mult în ei” şi-a lăudat el jucătorii, la finalul victoriei de la Iaşi, scor 3-2.

”Ştim fiecare adversar din playout, dar vom lua partidele meci cu meci. Acum nu ne rămâne decât să ne bucurăm de acest succes, cred că este prima victorie în deplasare a acestei echipe după mult timp”

Spaniolul a reuşit să fenteze elegant întrebarea din final, atunci când a fost rugat să comenteze intervenţia lui Laurenţiu Reghecampf din această săptămână: ”Despre România nu ştiu nimic, pentru că muncesc toată ziua în hotel. Avem multe meciuri şi foarte puţin timp. Am văzut puţin din Sibiu, e un oraş foarte, foarte frumos. Fotbalul românesc este la un nivel foarte bun, este un campionat care creşte şi care, peste câţiva ani, va da jucători în campionatele cele mia bune, pentru că sunt jucători de calitate. Am discutat cu Ana şi cu Reghe, sunt oameni care ajută echipa, care îşi doresc tot binele pentru acest club şi care sunt învingători. Sunt tot timpul alături de noi şi pot aduce lucruri foarte bune la echipă.” a mai spus Ruben Albes, la finalul meciului.

Dâlbea despre noul antrenor: ”Începem să ne cunoaştem şi să înţelegem ceea ce ne cere”

Răzvan Dâlbea a avut cuvinte de laudă la finalul meciului pentru noul antrenor al sibienilor: ”Este alt stil de a lucra. Am lucrat la fel de bine şi cu domnul Miriuţă. Acum este Ruben, începem să ne cunoaştem din ce în ce mai mult, începem să  înţelegem ceea ce ne cere şi se vede şi în joc. Cred că de la etapă la etapă am crescut în joc şi a venit această victorie”

Despre meci, Dâlbea a spus: ”A fost un meci spectaculos prin prisma scorului. Într-adevăr, am obţinut o victorie foarte meritată. Am sperat, am avut încredere că vom câştiga astăzi. Chiar dacă la pauză eram conduşi cu 2-1, le-am spus băieţilor că nu avem cum să pierdem acest meci, sunt convins că vom reveni în a doua repriză, ceea ce s-a şi întâmplat. De foarte mult timp nu am mai câştigat, dar pentru noi nu a fost neapărat o presiune chestia asta. Ştiam că dacă vom munci şi vom face ceea ce trebuie să facem, victoria va veni.  Astăzi am făcut ceea ce trebuia. Chiar dacă am greşit în multe momente, am muncit foarte mult să recuperăm şi ne bucurăm că am reuşit lucrul acesta” a mărturisit experimentatul mijliocaş al sibienilor. 

Afla mai multe despre: ruben albesrăzvan dâlbea 

viewscnt
Articole similare