Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Albes este Mr. Fair Play: ”Nu ştiu dacă meritam să câştigăm acest meci!” Anunţă transferuri noi: ”Discutăm cu trei jucători!”

 Ruben Albes este Mr. Fair Play: ”Nu ştiu dacă meritam să câştigăm acest meci!” Anunţă transferuri noi: ”Discutăm cu trei jucători!”

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt a terminat la egalitate, 2-2, duelul cu Clinceni, după un final încins de meci.

La finalul partidei, Ruben Albes, tehnicianul formaţiei FC Hermannstadt a recunoscut că echipa sa nu merita mai mult de un rezultat de egalitate.

Totodată, spaniolul a anunţat transferuri noi la echipa sibiană şi a confirmat discuţiile cu trei fotbalişti:

”Da, sunt supărat. Cred că am avut victoria în mână, la 30 de secunde probabil.  Nu există scuze pentru golul din ultimele minute. Cred că nu am făcut un meci bun, am fost buni în ofensivă, dar am pierdut multe mingi şi i-am permis adversarei, care este o adversară bună, să ne domine în anumite situaţii şi să plece pe contraatac. De aceea, probabil că egalul este cel mai corect, dar în situaţia în care suntem, că am fost atât de aproape de victorie, normal că ne-am fi dorit să câştigăm. Erau 30 de secunde dincolo de timpul de prelungire atunci când s-a dat golul. Cred că am făcut un meci bun, dar am permis rivalilor să ne domine. Egalul este corect, nu ştiu dacă era normal să câştigăm, sincer.

Sezonul de-abia a început. Trebuie să vedem ce se va întâmpla cu loturile. Avem două puncte, nu am pierdut deocamdată, dar ne dorim să creştem jocul de la meci la meci. Avem nevoie de trei jucători în momentul de faţă şi suntem în discuţii cu ei” a mărturisit Ruben Albes, după meci.

Hermannstadt a terminat la egalitate, 2-2,  duelul cu Clinceni, după un final încins de meci.  

Afla mai multe despre: ruben albes 

viewscnt
Articole similare