Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Albes i-a impresionat pe spanioli. Celebrul cotidian AS îl laudă: "Cea mai bună perioadă din istoria clubului sibian"

Ruben Albes i-a impresionat pe spanioli. Celebrul cotidian AS îl laudă: "Cea mai bună perioadă din istoria clubului sibian"

Hermannstadt​

Comentarii

Spaniolil Ruben Albes este lăudat de celebrul cotidian AS pentru rezultatele din ultima vreme de pe banca lui FC Hermannstadt.

Istoria lui FC Hermannstadt s-a schimbat după venirea lui Ruben Albes la cârma echipei, notează jurnalistul Martin Manchon, care a realizat un material pentru cotidianul AS despre aventura lui Ruben Albes în România.

"Ruben Albes a anunţat când a sosit în România că o va salva de la retrogradare pe FC Hermannstadt. Nu doar că a salvat-o, dar sezonul sibienilor a fost unul minunat: cinci victorii, două remize şi două înfrângeri. Detaliu care i-a permit proprietarei clubului să se laude cu aducerea lui Ruben la Sibiu" notează cotidianul AS, într-un amplu material acordat tehnicianului de la Sibiu.

"Imi merge mult mai bine decât mă aşteptam atunci când am decis să plec în străinătate" mărturiseşte Albes pentru sursa citata. "

Nu mi-a fost simplu să mă adaptez, dar am reuşit să schimbăm obiectivul. Din candidată la retrogradare, acum ne luptăm pentru playoff" explică tânărul tehnician de la FC Hermannstadt, pentru celebrul cotidian madrilen.

"România are o generaţie de jucători tineri de excepţie"

AS salută parcursul foarte bun al tehnicianului iberic. "A pierdut un singur meci din ultimele 14 disputate în fotbalul românesc" aminteşte cunoscuta publicaţie spaniola. "La nivel uman, vestiarul este senzaţional. Suntem cu toţii în aceeaşi barcă, iar conexiunea dintre noi face diferenţa. Eu am mare încredere în fotbaliştii mei, iar ei au mare încredere în mine" mai spune Ruben Albes.

"Suntem o echipă mai bună decât înainte, dar ştim că trebuie să obţinem maxim de puncte din ceea ce putem obţine. Ar fi un vis să luptăm alături de cei mai buni. Momentan, avem cea mai bună perioadă din istoria recentă a clubului" a mai spus Ruben Albes, în AS.

"România are o generaţie foarte talentată de jucători tineri" a mai declarat el pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: ruben albesfc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare