Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Albes i-a pus la punct din nou pe contestatari: "Nu-şi respectă munca, nu are legătură cu fotbalul". Declaraţia de dragoste a spaniolului de la Hermannstadt

Ruben Albes i-a pus la punct din nou pe contestatari: "Nu-şi respectă munca, nu are legătură cu fotbalul". Declaraţia de dragoste a spaniolului de la Hermannstadt

Hermannstadt​

Comentarii

Spaniolul Ruben Albes a fost una dintre revelaţiile play-out-ului Ligii 1. Ibericul a reuşit să o salveze pe Hermannstadt de la retrogradare, după un parcurs aproape perfect, iar acum a oferit primele concluzii după finalul sezonului.

Ruben Albes a fost primit cu scepticism, după ce a fost numit antrenor în Liga 1. Totuşi, după ce a acceptat valul de critici de la începutul mandatului, ibericul a venit cu o nouă replică:

"Eu cred că e o minoritate, care nu-şi respectă munca. Dar în majoritatea cazurilor am fost tratat cu educaţie, mult respect şi am simţit că sunt foarte preţuit pentru ce facem pe teren. Tot ce se întâmplă în afara terenului nu mă interesează si nu are legătură cu fotbalul, cred eu. 

O lună mi-a luat să-mi dau seama că românii sunt foarte OK, deoarece singurul lucru pe care-l făceam era să ne antrenăm şi apoi plecam la hotel. Aveam puţin timp liber, însă am cunoscut oamenii din oraş, susţinerea suporterilor şi arhitectura frumoasă a oraşului", a declarat Ruben Albes.  

Cine e Ruben Albes, noul antrenor al lui Hermannstadt

În vârstă de doar 35 de ani, Ruben Albes şi-a început cariera de antrenor principal în vara lui 2013, când a preluat-o pe Novelda. Înainte de asta, a fost secund la Valladolid, şi principal la Eldense şi Novelda. La 23 de ani a renunţat la fotbal în urma unei accidentări grave şi a început şcoala de antrenori.

În 2017 a trecut la Celta Vigo B, iar în vara lui 2017 a preluat-o pe Murcia. Ruben Albes a pregătit-o doar şapte meciuri pe Murcia şi apoi a fost demis, deoarece reuşise să strângă doar şapte puncte. Este liber de contract din octombrie 2019. Ruben Albes este un pariu al noii conduceri de la Hermannstadt, care speră să aducă la Sibiu ceva din şcoala spaniolă de fotbal.

Afla mai multe despre: ruben aleshermannstadt 

viewscnt
Articole similare