Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Albes nu a văzut penalty-urile! ”Am fost la toaletă, eu sunt mereu nervos”

Ruben Albes nu a văzut penalty-urile! ”Am fost la toaletă, eu sunt mereu nervos”

Hermannstadt​

Comentarii

Chindia Târgovişte s-a calificat, vineri seară, pe teren propriu, în optimile de finală ale Cupei României, trecând în 16-imi de FC Hermannstadt, scor 5-3 în urma loviturilor de departajare.

În minutul 80, de la Chindia a fost eliminat Fomba. În minutul 90+1, a fost eliminat şi Romario Pires de la Hermannstadt. La sfârşitul prelungirilor, scorul era 1-1, golurile fiind marcate de Cherchez ’43 pentru Chindia şi Jo Santos ’41 pentru oaspeţi.

”Sunt mândru de jucătorii mei sunt nişte luptători să joace aici astăzi au dat totul am ajuns până la finală şi nu am avut noroc la penaltyuri” a explicat Ruben Albes, antrenorul formaţiei FC Hermannstadt.

Spaniolul nu a văzut loviturile de departajare: ”Nu, am fost la toaletă... eu sunt mereu nervos” a recunoscut el, după meci.

La loviturile de departajare, au marcat Popa, Neguţ, Iacob şi Neicuţescu pentru învingători, respectiv Vodă şi Fortes pentru învinşi. Addae şi Buzan au ratat: ”Moldovan a fost incredibil în astfel de situaţii şi a rezolvat şi le-a dat lor victoria. Nu este posibil să câştigi meciuri cu 12 jucători primul lucru este să recuperăm jucătorii” a mai spus Ruben Albes.

Afla mai multe despre: ruben albes 

viewscnt
Articole similare