Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben de la Barrera, mai nervos ca niciodată: ”Este prima şi ultima dată când vom arăta atât de rău!”

Ruben de la Barrera, mai nervos ca niciodată: ”Este prima şi ultima dată când vom arăta atât de rău!”

Farul Constanța

Comentarii

Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Viitorul, în 16-imile de finală ale Cupei României, obţinând astfel calificarea în optimile competiţiei.

Fabbrini de două ori şi Sorescu au marcat golurile formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare. La finalul jocului, tehnicianul spaniol de la Viitorul Constanţa, Ruben de la Barrera, s-a arătat extrem de supărat pe felul în care elevii săi au abordat acest meci:

 De când am venit aici, fără îndoială, a fost cel mai prost meci pe care l-am făcut, în special în ceea ce priveşte dorinţa. În acelaşi timp, prima  repriză a fost  foarte, foarte, rea, iar în a doua repriză a fost consecinţa primei părţi. Trebuie să marcăm un gol şi acel gol să ne facă să ne ridicăm nivelul la cel al meicului, însă în asemeena confruntări este vorba de dorinţă, de pasiune. Astăzi am făcut cel mai rău meci de când sunt aici, deşi aveam speranţe mari în această competiţie. Ei au vrut să câştige acest meci, mai mult decât noi, iar scorul arată ce s-a întâmplat. Am mai pierdut meciuri în campionat, dar acele meciuri s-au pierdut la nivel de joc, nu la nivel de dorinţă, de pasiune. Obiectivul nostru rămâne să intrăm în primele şase echipe ale campionatului. Eu sper că este prima şi ultima dată când vom face un astfel de meci, când vom arăta atât de rău” a spus De la Barrera, la finalul jocului.

Dinamo Bucureşti s-a calificat după acest meci în optimile Cupei României alături de Chindia Târgovişte, Universitatea Craiova, Turris Oltul Turnu Măgurele, Dunărea Călăraşi, ASU Politehnica Timişoara, FC Botoşani, Farul Constanţa, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti. În faza următoare este calificată teoretic şi FCSB, care ar fi trebuit să joace luni cu SCM Gloria Buzău, dar adversarii au mai multe cazuri de coronavirus, astfel că partida nu va mai avea loc .

Afla mai multe despre: ruben de la barrera 

viewscnt
Articole similare