Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben de la Barrera, mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat meciului cu Clinceni: "Am dominat jocul, ne-am creat ocaziile noastre, dar nu am marcat"

Ruben de la Barrera, mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat meciului cu Clinceni: "Am dominat jocul, ne-am creat ocaziile noastre, dar nu am marcat"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de Viitorul Constanţa, Ruben de la Barrera, este de părere că echipa sa merita victoria, sâmbătă, în partida de la Clinceni, acolo unde constănţenii au pierdut cu 1-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat de bulgarul Pashov, în minutul 30. Constăneţeni au ratat o lovitură de la 1 pentru prin Gabi Iancu, în minutul 19, apoi, din minutul 55, au evoluat în superioritate numerică după ce un alt bulgar, Chunchukov a primit al doilea galben pentru simulare şi a fost eliminat. Cu toate acestea, Viitorul a plecat cu "mâna goală" de la Clinceni.

"Am dominat tot jocul, ne-am creat ocaziile noastre, dar nu am marcat. Când trebuie să joci asemenea meciuri, mai ales când adversarul se apără atât de mult, nu prea reuşeşti nimic. A fost greşeala noastră. Am venit aici să câştigăm, am încercat să spargem defensiva în modul nostru, ne-am creat şanse, dar nu am marcat. Când nu câştigi un joc este vorba de mai multe lucruri decât dacă ai fost sau nu concentrat la o acţiune. Jocul durează 95 de minute, aşa că am avut timp destul să câştigăm meciul. Dar nu am reuşit, aşa că, acum e cazul la toate meciuri, dacă această echipă nu se concentrează pentru o secundă, nu se poate să câştgi fiindcă joci în prima ligă. (Despre penalty-ul ratat) Încă o şansă ratată. Este una dintre părţile jocului. Am avut şi alte ocazii de a marca, nu doar la acel penalty, ci atât înainte, cât şi după. Nu am reuşit, ei au făcut-o şi acesta este rezultatul final. Este un penalty. Toţi jucătorii ratează, aşa că data viitoare va avea ocazia să marcheze. Dar asta este. Acesta este fotbalul şi acesta este jocul şi competiţia. La următorul meci vom încerca  să câştigăm şi să creăm cele mai bune condiţii pentru a avea o pozţie bună până la Crăciun. Trebuie să învăţăm din această situaţie şi să ne îmbunătăţim jocul pentru meciul următor", a declarat antrenorul constănţenilor, Ruben de la Barrera, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare