Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben de la Barrera: "Nu mi-a venit să cred că Benzar şi Stoian au venit la noi" Primele impresii după remiza cu CFR Cluj

Ruben de la Barrera: "Nu mi-a venit să cred că Benzar şi Stoian au venit la noi" Primele impresii după remiza cu CFR Cluj

Farul Constanța

Comentarii

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I.

După meci, antrenorul Ruben de la Barrera s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, dar mai puţin de rezultatul obţinut. Spaniolul a recunoscut că sosirile lui Benzar sau Stoian sunt transferuri foarte importante pentru Viitorul Constanţa:

"Un meci la care ne aşteptam, între două echipe bune, fiecare cu un stil de joc particular. Am avut o perioadă bună, apoi a trebuit să ne adaptăm şi să ne apărăm. Sunt mulţumit de ceea ce am realizat, dar puţin dezamăgit de acest joc. Intensitatea a fost bună, atitudinea băieţilor de asemenea. Bradley de Nooijer a jucat foarte bine în opinia mea, nu am ce să-i reproşez. Pentru apărători nu a fpst un meci uşor. A fost o prestaţie bună din partea lor, dar jocul este făcut şi din greşeli. Am fost surprins de revenirea jucătorilor din străinătate, nu credeam că Benzar sau Stoian pot veni să joace la noi. O surpriză plăcută, nu puteam sa cred că vor veni la noi. Au o calitate fotbalistică şi umană fantastică" a spus De la Barrera, după 1-1 cu CFR Cluj.

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I.Au marcat Luckassen ‘7 pentru gazde şi Deac ’54 (penalti) pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: ruben de la barrera 

viewscnt
Articole similare