Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben de la Barrera rămâne fără victorie în Liga 1: "Vom fi o echipă importantă la finalul acestui sezon!"

Ruben de la Barrera rămâne fără victorie în Liga 1: "Vom fi o echipă importantă la finalul acestui sezon!"

Farul Constanța

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.


Tehnicianul spaniol Ruben de la Barrera s-a aflat la cel de-al doilea meci pe banca tehnică a Viitorului. Nici de această dată, echipa sa nu a putut câştiga: "Au fost mai buni, este simplu. Nu am marcat, aşa că rezultatul final este o consecinţă a modului în care am jucat. După ce am primit golul am decis să ne apărăm mai sus. Nu suntem încă pregătiţi să facem pressing avansat în faţa unor echipe ca FCSB. După al doilea gol ne-am dat seama că va fi şi mai greu" a spus fostul antrenor de la Cultural Leonesa la finalul jocului.

"Nu am marcat după ce am primit al doilea gol, pentru că un gol ne-ar fi ajutat foarte mult" a subliniat de la Barrera care a recunoscut că are nevoie de timp pentru a-şi imprima filosofia de joc asupra echipei Viitorul Constanţa: "Sunt jucători care au venit destul de recent, deci cu siguranţă avem nevoie de timp. Normal, nu suntem bucuroşi că am pierdut, dar e important în faţa unui asemenea adversar, de un asemenea calibru, să vedem la ce nivel suntem. Când nu câştigăm, reacţia normală este cea de supărare, cu siguranţă că şi Gică Hagi este supărat.  Relaţia mea cu el este extraordinară, ştim ce vrem să construim. Nu am avut suficient timp până acum, dar în perioada aceasta, chiar dacă nu ne vom putea pregăti cu tot lotul, este timpul să ne îmbunătăţim performanţele individuale. " a mai spus spaniolul, după meci.

"Avem această pauză acum la dispoziţie şi putem să punem mai multe lucruri la punct. Ştim situaţia lui Gabi Iancu, dar suntem o echipă şi încercăm să-l păstrăm, dar misiunea mea este să scot ce e mai bun de la toţi jucătorii mei. Avem un drum lung înainte, iar finalul sezonului este mult prea departe. Sunt foarte sigur că vom fi o echipă importantă în acest sezon" a anunţat tehnicianul Viitorului.

Momentan, Ruben de la Barrera are un singur punct din primele două meciuri. Viitorul joacă in etapa viitoare, pe teren propriu, contra Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: ruben de la barrera 

viewscnt
Articole similare