Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Neves a semnat cu Al-Hilal. Marseille are un nou antrenor. Ceballos rămâne la Real Madrid

Ruben Neves a semnat cu Al-Hilal. Marseille are un nou antrenor. Ceballos rămâne la Real Madrid

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul portughez Ruben Neves a semnat, vineri, un contract cu echipa saudită Al-Hilal.

Ruben Neves (26 de ani) a evoluat la Wolverhampton, în Premier League, iar trecerea lui la echipa din Arabia Saudită a fost oarecum neaşteptată, dată fiind vârsta sa.

Al Hilal nu a comunicat durata contractului mijlocaşului lusitan, care completează un quartet de stranieri în care se mai află malianul Moussa Marega, argentinianul Luciano Vietto şi nigerianul Odion Ighalo.

Ruben Neves este al patrulea jucător important care se alătură în ultima perioadă vedetelor din Saudi Pro League, acolo unde se mai află Cristiano Ronaldo, Karim Benzema şi N’Golo Kante.

Marseille are un nou antrenor

Clubul francez Olympique Marseille a oficializat vineri sosirea noului antrenor al formaţiei, tehnicianul spaniol Marcelino.

Marcelino Garcia Toral (57 de ani) este noul antrenor al echipei franceze Olympique Marseille. El l-a înlocuit pe croatul Igor Tudor, care a plecat de la club cu un an înainte de finalul contractului. Durata înţelegerii dintre Marcelino şi Olympique Marseille nu a fos specificată.

Marcelino Garcia Toral condus până acum numai echipe spaniole: Sporting Gijon, Recreativo Huelva, Racing Santander, Real Zaragoza, FC Sevilla, Villarreal, Valencia şi Athletic Bilbao. În palmaresul său figurează o Cupă a Spaniei cu Valencia (2019) şi o Supercupă a Spaniei cu Athletic Bilbao (2021).

Vreau să mulţumesc clubului Olympique Marseille pentru încrederea acordată. Discuţiile noastre despre echipă şi proiect m-au încurajat în luarea unei decizii informate şi asumate. Alături de întregul meu personal, suntem convinşi de proiect. Înţeleg responsabilitatea pe care o reprezintă această misiune şi angajamentul nostru va fi total.”, a declarat Marcelino pentru site-ul oficial al grupării franceze.

Ceballos rămâne la Real Madrid

Clubul spaniol Real Madrid a anunţat vineri că a prelungit, de comun acord, contractul mijlocaşului Dani Ceballos.

Mijlocaşul spaniol Dani Ceballos (26 de ani) şi-a prelungit contractul pentru încă patru ani, până în iunie 2027. Ceballos a evoluat în 46 de meciuri pentru Los Blancos în acest sezon, în 20 dintre ele fiind titular. El a marcat un gol şi a oferit nouă pase decisive.

Dani Ceballos este al treilea jucător al Realului care îşi prelungeşte în această vară înţelegerea cu gruparea madrilenă, după Toni Kroos şi Nacho.

Afla mai multe despre: ceballosmarseilleruben neves 

viewscnt
Articole similare