Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rudi Garcia a reacţionat după vestea că Tătăruşanu pleacă la AC Milan. Antrenorul lui Lyon a recunoscut că românul va semna: "Pierdem un profesionist!"

Rudi Garcia a reacţionat după vestea că Tătăruşanu pleacă la AC Milan. Antrenorul lui Lyon a recunoscut că românul va semna: "Pierdem un profesionist!"

Stranieri

Comentarii

Rudi Garcia, antrenorul lui Lyon, a vorbit într-o conferinţă de presă despre transferul lui Ciprian Tătăruşanu (34 de ani) la AC Milan. Presa din Italia a anunţat înţelegerea dintre portrarul român şi formaţia de pe San Siro, iar Garcia a spus că el şi formaţia sa vor pierde un porfesionist prin plecarea goalkeeperului naţionalei României.

Ciprian Tătăruşanu urmează să semneze pe trei ani cu AC Milan şi să ajungă la Milano pentru a fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma. Antrenorul fostei sale echipe, Rudi Garcia, a comentat într-o conferinţă de presă despărţirea de goalkeeperul român, care era rezervă şi la Lyon, unde era ţinut pe bancă de titularul din poarta Portugaliei, Anthony Lopes.

"Kenny (Tete) este în aşteptarea transferului, ca şi Tătăruşanu ", a afirmat Rudi Garcia într-o conferinţă de presă. "Pierdem un profesionist excelent odată cu plecarea lui Tărăruşanu", a adăugat antrenorul lui Lyon. "Dintre cei care pleacă, doar Marcal juca mult", a menţionat Garcia.

Ciprian Tătăruşanu semnează cu AC Milan şi prinde transferul carierei!

Gianluca Di Marzio, jurnalist Sky Sports Italia, susţine că Ciprian Tătăruşanu urmează să se transfere la AC Milan. Portarul în vârstă de 34 de ani urmează să ajungă la Milano pentru vizita medicală şi pentru a semna contractul. Internaţionalul român a fost de acord cu rolul de rezervă a lui Donnarumma. Tătăruşanu urmează să ajungă în Italia şi să semneze pe trei ani. Joi dimineaţă, va efectuat vizita medicală. Internaţionalul român va fi doar al treilea român care joacă pentru AC Milan, după Florin Răducioiu şi Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milanrudi garcialyontransfer 

viewscnt
Articole similare