Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruffo Collado, directorul sportiv al celor de la Dinamo, recunoaşte haosul lăsat în urmă de Negoiţă: "Am găsit un club cu foarte multe probleme"

Ruffo Collado, directorul sportiv al celor de la Dinamo, recunoaşte haosul lăsat în urmă de Negoiţă: "Am găsit un club cu foarte multe probleme"

Fotbal

Comentarii

Dinamoviştii se pregătesc mental pentru derby-ul cu FCSB, de sâmbătă, ora 21, de pe Arena Naţională, într-un duel din etapa a 6-a din Liga 1. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1.

Miercuri, conducerea formaţiei din "Ştefan cel Mare" a susţinut o conferinţă de presă amplă, în care au încercat să răspună multitudinii de întrebări lansate de către jurnaliştii prezenţi la faţa locului. De asemenea, a fost prezentat şi noul director sportiv al celor de la DInamo, Ruffo Colado, omul responsabil cu transferurile. Acesta a recunoscut că el, împreună cu oamenii din jurul echipei, au descoperit deficienţe majore în interiorul clubului, pe care sunt obligaţi să le rezolve în cel mai scurt timp cu putinţă.

"Suntem conştienţi de dimensiunea clubului Dinamo la nivel intern, dar şi la invel european.  Misiunea noastră e să facem tot ce ţine de noi ca să readucem clubul Dinamo Bucureşti acolo unde îi este locul atât pe plan intern, cât şi pe cel european. E adevărat că am găsit un club  cu foarte multe probleme interne, de organizare şi de asemenea  şi pe plan sportiv. Pentru a pune în practică proiectul nostru, cred că am angajat cel mai bun antrenor care era pe piaţă. La nivel structural, aşa cum ştiţi, am creat Dinamo II, a doua echipă a lui Dinamo, foarte importantă pentru noi. Încercăm să facem ultimele achiziţii, să definim lotul, pentru a duce Dinamo acolo unde îi e locul. De asemenea, am constituit o comisie sportivă cu legende ale clubului pentru a descoperi jucători şi pentru a pregăti viitorul", a declarat Ruffo Collado, la conferinţa de presă.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare