Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rugbiştii Paddy Jackson şi Stuart Olding, acuzaţi de viol dar achitaţi, au fost concediaţi de federaţia irlandeză şi de clubul Ulster

Rugbiştii Paddy Jackson şi Stuart Olding, acuzaţi de viol dar achitaţi, au fost concediaţi de federaţia irlandeză şi de clubul Ulster

Rugby

Comentarii

Rugbiştii Paddy Jacskon şi Stuart Olding, acuzaţi de viol în 2016 dar achitaţi în luna martie, au fost concediaţi de federaţia irlandeză şi de clubul Ulster, relatează lequipe.fr.

Decizia a venit după ce apropiaţii celor doi au dezvăluit discuţii între jucători "degradante la adresa femeii care le-a adus aceste acuzaţii".

"Sunt profund dezamăgit de rezultatele anchetei interne. Totuşi, recunosc că am avut un comportament departe de valorile aşteptate din partea mea în calitate de model în rugby, de fiu şi de frate", a declarat Jackson, cu 25 de selecţii în naţionala Irlandei.

Olding are patru selecţii, iar cei doi au jucat întreaga carieră la Olding.

Rugbiştii irlandezi Paddy Jackson şi Stuart Olding, judecaţi pentru viol, au fost achitaţi, la 28 martie, de către un tribunal din Belfast. Paddy Jackson, în vârstă de 26 de ani, şi Stuart Olding, 25 de ani, au pledat nevinovat la acuzaţiile privind violarea unei tinere, în 28 iunie 2016, la Belfast.

Jackson şi Olding nu au putut juca pentru naţionala Irlandei până la încheierea procesului, care a început la 29 ianuarie.

După patru ore de deliberare, juriul i-a achitat şi pe alţi doi bărbaţi acuzaţi în proces, unul pentru atentat la pudoare şi altul pentru ascundere de informaţii şi obstrucţionarea justiţiei.

Afla mai multe despre: paddy jacskonstuart oldingrugby,  

viewscnt
Articole similare