Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rugby | Jucătorii convocaţi la echipa naţională pentru stagiul de la Snagov. România începe pregătirea pentru Rugby Europe International Championship

Rugby | Jucătorii convocaţi la echipa naţională pentru stagiul de la Snagov. România începe pregătirea pentru Rugby Europe International Championship

Rugby

Comentarii

Nationala de rugby a Romaniei se va reuni pentru prima data in acest an pe 13 ianuarie pentru a sustine un cantonament de pregatire fizica in vederea debutului in Rugby Europe International Championship 2019. Stagiu va avea loc intre 13 ianuarie si 18 ianuarie la Snagov.

Romania va debuta in REIC 2019 pe data de 9 februarie intr-un meci impotriva campioanei en-titre, Georgia. Meciul va avea loc pe Cluj Arena, la Cluj, cu incepere de la ora 14:00 si va fi transmis de catre Telekom Sport.

La acest stagiu au fost convocati numai jucatorii din campionatul intern, mai putin cei de la Timisoara Saracens, echipa care evolueaza in Challenge Cup si care va sustine  pe 11 si 18 ianuarie ultimele doua meciuri din Grupa 1. Exceptie face Catalin Fercu, care se alatura Stejarilor, acesta nefacand deplasarea cu sarazinii din Banat din cauza problemelor pe care le are legate de zborul cu avionul. Reunirea lotului va avea loc duminica, 13 ianuarie, la sediul Federatiei din Bulevardul Marasti, nr. 18-20, ora 10:00.

Astfel, au fost convocati 23 de sportivi, 12 inaintasi si 11 jucatori de treisferturi, provenind de la 4 cluburi:  CSM Bucuresti, CSA Steaua,  CSM Stiinta Baia Mare si SCM Timisoara. Pentru acest stagiu de pregatirea jucatorilor se va ocupa Danie de Villiers – antrenor, James de Lacey – preparator fizic, Vlad Ilie – doctor si Marius Todosi – kinetoterapeut.

Jucatorii convocati pentru acest stagiu:

Pilieri: Alexandru Savin (CSM Bucuresti), Petru Tamba (CSA Steaua), Constantin Pristavita (CSM Stiinta Baia Mare), Alex Gordas (CSM Bucuresti)

Taloneuri: Florin Bardasu (CSM Bucuresti), Ovidiu Cojocaru (CSM Stiinta Baia Mare),

Linia a II-a:  Marian Drenceanu, Andrei Iurea (CSM Stiinta Baia Mare)

Linia a III-a: Damian Stratila (CSA Steaua), Adrian Ion (CSM Bucuresti), Kamil Sobota (CSM Bucuresti), Cristi Chirica (CSM Stiinta Baia Mare)

Mijlocasi la gramada: Florin Surugiu (CSA Steaua), Valentin Calafeteanu (CSM Bucuresti)

Mijlocasi la deschidere: Daniel Plai (CSA Steaua), Ionel Melinte (CSA Steaua)

Aripi:  Ionut Dumitru (CSA Steaua), Eduard Bencea (CSA Steaua), Nicolas Onutu (CSM Bucuresti)

Centri: Florin Vlaicu (CSM Bucuresti), Alexandru Bucur (CSM Stiinta Baia Mare), Tangimana Fonovai (CSM Bucuresti)

Fundas: Catalin Fercu (SCM Timisoara)

sursa: frr.ro

Afla mai multe despre: naţionala de rugby 

viewscnt
Articole similare