Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rugby | Steaua - Timişoara se vede ACUM la Telekom Sport 2 şi LIVE ONLINE pe telekomsport.ro

Rugby | Steaua - Timişoara se vede ACUM la Telekom Sport 2 şi LIVE ONLINE pe telekomsport.ro

Rugby

Comentarii

Rugbiştii de la Steaua au câştigat derby-ul etapei a treia a Superligii, în faţa campioanei en titre Timişoara Saracens. Roş-albaştrii s-au impus surprinzător cu 16-9, însă a fost o victorie fără bonus. Eseria Vueti a marcat singurul eseu al meciului şi Steaua rămâne neînvinsă în actualul sezon.


Steaua - Timişoara 16-9

Derby-ul acestei runde se va disputa pe stadionul din Complexul Ghencea. Liderul la zi al SuperLigii CEC Bank, Steaua Bucuresti şi campioana en-titre Timişoara Saracens vor lupta pentru punctele puse în joc.

LIVE VIDEO - RUGBY Steaua - Timişoara, sâmbătă, ora 14.30, Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Până în prezent ambele echipe şi-au trecut în cont doar victorii, diferenţa dintre ele în clasament fiind făcută de punctele bonus, iar dacă militarii le-au obţinut de fiecare dată, bănăţenii au unul singur, din disputa cu Gloria Buzău.

Sezonul trecut Steaua Bucureşti a remizat în Banat, după un duel al transformerilor, pentru ca in retur victoria să revină dramatic Timişoarei Saracens, cu dropgolul marcat pe final de Jody Rose. În total, în istoria SuperLigii CEC Bank cele două echipe s-au întâlnit în 19 partide, 12 victorii revenind timişorenilor, 6 militarilor, fiind înregistrată şi o remiză.

Afla mai multe despre: steauarugbytimisoara sarances 

viewscnt
Articole similare