Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rugby | Ştiinţa Baia Mare a cucerit titlul pentru a doua oară consecutiv: ”Ne place să trăim în suspans se pare”

Rugby | Ştiinţa Baia Mare a cucerit titlul pentru a doua oară consecutiv: ”Ne place să trăim în suspans se pare”

Rugby

Comentarii

Pentru a şaptea oară în istorie, Ştiinţa Baia Mare a cucerit titlul în campionatul intern.

Ştiinţa Baia Mare a câştigat din nou titlul de campioană la rugby, pentru a doua oară consecutiv şi pentru a şaptea oară în istorie.

În finală, maramureşenii s-au impus cu 23 la 17 în faţa rivalilor de la Timişoara. La pauză a fost egal, 10 la 10, dar în repriza secundă, băimărenii au ştiut să controleze mai bine jocul şi au câştigat pentru prima dată o finală în faţa bănăţenilor, din cele 6 jucate.

”Ca în orice finală, din păcate nu am vrut să ne-o facem mai uşoară. Ne place să trăim în suspans. Eu zic că puteam încheia lucrurile puţin mai devreme.

Urmează Cupa, sâmbăta viitoare avem din nou meci, deci n-avem foarte mult timp. Cu siguranţă în Cupă vom folosi jucătorii care au jucat mai puţin sua care nu au fost pe foaie astăzi, pentru că e imposibil să jucăm şi sâmbăta viitoare cu primii” a mărturisit, după meci, antrenorul Eugen Apjok

Cu maramureşenii, Apjok a cucerit 5 titluri, două Cupe ale României şi o Cupă a Regelui.

Apjok a antrenant România U20, România A, selecţionata ”Lupii” Bucureşti şi a fost antrenor de treisferturi la naţională, în perioada 2011-2015, participat la Cupa Mondială din 2015.

Afla mai multe despre: eugen apjokştiinţa baia mare 

viewscnt
Articole similare