Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rugby | Trei modificări în lotul României pentru Cupa Mondială

Rugby | Trei modificări în lotul României pentru Cupa Mondială

Rugby

Comentarii

Naţionala de rugby a României se reuneşte, luni, pentru o ultimă săptămână de pregătire în ţară, la Bucureşti, după care, duminică, 3 septembrie, va pleca spre Franţa, pentru a participa la Cupa Mondială de Rugby.

În lotul de 33 anunţat în urmă cu două săptămâni de staff-ultehnic au intervenit însă câteva schimbări, anunţă FR Rugby.

Mihai Macovei, Mihai Mureşan şi Paul Popoaia au suferit accidentări în ultima săptămână de pregătire, dar şi la meciul test cu Italia, şi au fost înlocuiţi pentru Cupa Mondială din Franţa din motive medicale.  

Andre Gorin, Lama Sioeli şi Taliauli Sikuea au fost selectaţi pentru a suplini lipsa acestora. 

Marius Iftimiciuc şi Florin Surugiu se află deja în proces de recuperare şi vor reveni la antrenamente începând cu 5 Septembrie.

Mihai Macovei a suferit o ruptură musculară 2,5 cm muşchi gastrocnemian medial gamba stângă.  Acesta va avea nevoie de trei săptămâni de recuperare.

Mihai Mureşan s-a accidentat în meciul din Italia şi a fost diagnosticat cu luxatie antero-inferioară umăr drept şi leziune Bankart cu indicatie chirurgicală. În cazul său perioada de indisponibilitate este de 3-4 luni.

Paul Popoaia se află în continuare în recuperare după o contuzie puternică la umărul drept, diagnosticul fiind de  bursita subacromiala si tendinita supraspinos.

Toţi sportivii care nu au fost selecţionaţi în lotul de 33 şi se vor recupera în timp util vor rămâne la dispoziţia staffului tehnic pe toată perioada Cupei Mondiale.

România va debuta la Cupa Mondială pe 9 septembrie, la Bordeaux, cu Irlanda. În Grupa B, Stejarii vor mai juca pe 17 septembrie, cu Africa de Sud (Bordeaux), pe 30 septembrie cu Scoţia (Lille) şi pe 8 octombrie cu Tonga (Lille).

Afla mai multe despre: rugbycupa mondialălotul românieifranţa 

viewscnt
Articole similare