Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rugbystul australian Kurt Capewell, în imagini compromiţătoare cu un alt bărbat! Prima reacţie: "Sunt foarte ruşinat, chiar dacă s-a întâmplat când era tânăr"

Rugbystul australian Kurt Capewell, în imagini compromiţătoare cu un alt bărbat! Prima reacţie: "Sunt foarte ruşinat, chiar dacă s-a întâmplat când era tânăr"galerie foto

Rugby

Comentarii

Rugbystul australian Kurt Capewell (27 de ani) are de gestionat o situaţie delicată. Recent, au apărut imagini în care sportivul legitimat în ţara natală, la Penrith Panthers, întreţine relaţii intime cu un alt bărbat.

Kurt Capewell se confruntă cu demonii trecutului, după ce un video în care întreţine relaţii intime cu un alt bărbat a fost publicat şi, mai apoi, distribuit masiv. Sportivul a notificat deja federaţia australiană de rugby şi poliţia, după ce imaginile au apărut şi au fost scoase la vânzare, anul trecut. 

Într-un interviu acordat The Daily Telegraph, rugbystul a recunoscut că a jucat într-un film pentru adulţi, în 2013, atunci când avea 20 de ani. După apariţia imaginilor în care întreţinea relaţii intime cu un alt bărbat, sportivul a susţinut că era tânăr şi naiv şi în căutarea banilor. El a mai susţinut că organizatorii au folosit îndemnuri şi promisiunea unor bani în plus, pentru a apărea în film. 

Galerie foto cu Kurt Capewell

"Mesajul meu pentru tineri e să fie foarte atenţi atunci când li se oferă bani pentru şedinţe foto. În imagini nu e aceeaşi persoană ca cea din prezent. A trebuit să-mi învăţ lecţia într-un mod dur. Sper ca alţii să nu treacă prin ce am trecut eu", a susţinut Kurt Capewell. 

Rubystul a mai susţinut că şedinţa foto s-a transformat de fapt într-un scenariu pentru filmele de adulţi: "Sunt foarte ruşinat, chiar dacă s-a întâmplat când era tânăr", a mai spus acesta. 

Kurt Capewell e căsătorit cu o femeie, iar cariera în rugby-ul din Australia şi-a început-o în 2016, la Cronulla Sharks, iar în 2020 a făcut pasul la Pnathers, actuala echipă.

Galerie foto cu Kurt Capewell 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kurt capewellrugby 

viewscnt
Articole similare