Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rummenigge, dur cu proprii fani, după evenimentele de la Hoffenheim - Bayern: "Nu există scuze, federaţia să ia măsuri! Am acceptat prea mult"

Rummenigge, dur cu proprii fani, după evenimentele de la Hoffenheim - Bayern: "Nu există scuze, federaţia să ia măsuri! Am acceptat prea mult"

Bayern Munchen

Comentarii

Karl-Heinz Rummenigge (64 de ani), preşedintele lui Bayern Munchen, a reacţionat la finalul partidei cu Hoffenheim, încheiată 6-0 pentru bavarezi, dar cu evenimente nemaiîntâlnite. Rummenigge i-a condamnat pe fanii care au făcut scandal şi au dus la întreruperea de două ori a meciului.

Meciul Hoffenheim - Bayern Munchen, terminat 0-6, a avut parte de incidente care se văd rar sau deloc pe un teren de fotbal. Partida a fost întreruptă de două ori datorită unui banner al fanilor lui Bayern, în care era jignit patronul clubului Hoffenheim. La prima întrerupere, antrenorul şi oficialii lui Bayern au mers să discute cu fanii pentru că aceştia să se potolească, dar în zadar.

Rummenigge a fost extrem de dur, la finalul partidei: "Sunt profund dezamăgit. Nu există scuze pentru un eveniment atât de urât. E nevoie ca federaţia să ia măsuri, pentru că am acceptat prea mult timp astfel de comportamente. Vom lupta împotriva oricui încearcă să târască în mocirlă clubul nostru. Azi am văzut faţa urâtă a lui Bayern Munchen", a spus preşedintele lui Bayern, confom Gazzetta dello Sport, după meci.

VIDEO | Hoffenheim - Bayern, meci cu evenimente nemaiîntâlnite!

Hoffenheim - Bayern Munchen, meci din etapa cu numărul 24 din Bundesliga, mergea spre o victorie categorică a bavarezilor. La un moment dat, ultraşii din Munchen au afişat un banner jignitor la adresa patronului de la Hoffenheim, iar ce s-a întâmplat după este incredibil.

Mai exact, fanii lui Bayern l-au numit pe Dietmar Hopp "fiu de căţea", moment în care meciul a fost întrerupt, iar ambele echipe s-au dus la vestiare. Imediat, antrenorul lui Bayern, Hans-Dieter Flick s-a dus la liderii galeriei şi i-a rugat să dea jos banner-ul.



Echipele au revenit pe teren, însă ultimele minute practic nu s-au mai jucat. Cei 22 de jucători de pe teren au pasat unii la alţii, indiferent că erau adversari sau coechipieri. Asta s-a întâmplat până la finalul partidei, în timp ce Hopp, omul cu bani de la Hoffenheim, privea de pe marginea terenului, alături de Karl-Heinz Rummenigge, conducător de la Bayern.

Motivul pentru care fanii lui Bayern sunt împotriva conducătorului de la Hoffenheim este legat de regula "50+1" din Bundesliga, care spune că un investitor nu poate să deţină mai mult de 49% din acţiunile unui club. De această regulă au fost scutite echipe precum Wolfsburg sau Bayer Leverkusen, iar Hoffenheim şi RB Leipzig au reuşit să "fenteze", mai mult sau mai puţin, această politică din campionatul german.

Afla mai multe despre: rummeniggereactiebayern munchen 

viewscnt
Articole similare